2777
2789
عنوان

کسایی که کلاس قضاتی بودن🙋‍♂️

131 بازدید | 11 پست

سلام من میخوام برای سال اینده کلاس قضاتیو بگیرم 

به نظرتون جزوه ای( سال قبل+ بانک تست)

که خودش برای تکلیف میده مناسبه
یعنی میشه مطالبو باهاش تثبیت کرد و درصد خوبی توازمونا گرفت یا نه
بنظرتون به جای اونا کتابای نشر الگو رو بگیرم بهتر نیست

کاربر اقا هستم 

کتاب تست که باید داشته باشیفقط بعضی فصل ها رو خودشم میگه جزوه کفایت میکنه مثل فصل فشار دهم یا اندازه ...

خودش کتاب تست معرفی میکنه 

وقت نمیششه اخه هم جزوه سال قبلو بزنم هم بانک تست هم کتاب تست هم ازمون ازمایشیا

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش کتاب تست معرفی میکنه وقت نمیششه اخه هم جزوه سال قبلو بزنم هم بانک تست هم کتاب تست هم ازمون ازما ...

جزوه سال قبل هر فصل نهایتا هفتا هشتاد تا سوال داره
وقتی برای یک فصل دو هفته زمان داری اینم میتونی سریع تستاشو بزنِی
من ویدیو حل جزوه سروش رو میدیدم بجای اینکه خودم حل کنم

جزوه سال قبل هر فصل نهایتا هفتا هشتاد تا سوال دارهوقتی برای یک فصل دو هفته زمان داری اینم میتونی سری ...

شما خودتون از چه منبع هایی تست میزدید میشه همشو بگید
و اینکه چقدر برا فیزیک وقت گذاشتید

کاربر اقا هستم 

شما خودتون از چه منبع هایی تست میزدید میشه همشو بگیدو اینکه چقدر برا فیزیک وقت گذاشتید

نشرالگو، آزمون های موسسات و جزوه ها
بانک تست رو کامل نزدم فقط بعضی فصل ها
سه یا چهار ساعت توی طول روز

نشرالگو، آزمون های موسسات و جزوه هابانک تست رو کامل نزدم فقط بعضی فصل هاسه یا چهار ساعت توی طول روز

اینایی که زدید خیلی خوبه ولی یکم وقتی گذاشتید زیاده من نمیرسم این همه وقتو بزارم برا فیزیک

کاربر اقا هستم 

نشرالگو، آزمون های موسسات و جزوه هابانک تست رو کامل نزدم فقط بعضی فصل هاسه یا چهار ساعت توی طول روز

و اینکه شما با این همه زمانی که گذاشتید چند زدید تو کنکور

کاربر اقا هستم