2777
2789

سلام من جایی اومدم برا صندوقداری داخل قرارداد هیچی از بیمه نبود بعد حقوق ده تومنی یه هفت صبح تا عصر یه هفته عصر تا شب

گفت بیمه بعد از سه ماه

تعطیلی اصلا حتی عیدا شهادتا جمعه ها باید بیام

بعد روز اول بهشون گفتم من بچه دارم فقط یه شیفت...

الان دوتا فروشنده می‌خوان برن مرخصی میگه شما صندوقدارا باید دوشیفت بیایین جمعه شنبه...

اینم بگم این آقا خیلی زرنگه اضافه کار هم نمی‌خواد برامون حساب کنه دستور فقط میده...

من می‌خوام امروز بگم من ب خاطر بچم نمیتونم سه سالشه بهانه میگیره 

من اولین تجربه کاریم هست نمی‌دونم وظیفه دارم الان قبول کنم یا باید از خودم دفاع کنم بگم نه نمیتونم بیام...؟؟؟ 

باید تعطیل کاری و اضافه کاری محاسبه کن اگه اینجوری نیست بیا بیرون بعدش هم داره کار شکایت بیمه این مد ...

این آقا خیلی زرنگه ب خصوص داخل کاغذ قرارداد از بیمه حرفی نزده منم الان مجبورم بیام تا یه کار بهتر پیدا کنم...

من گفتم من دارم ساعت اداره کار میام تعطیلات و بیمه و حقوق طبق اداره کار گفت اینجا اداره نیست یه فروشگاهه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این آقا خیلی زرنگه ب خصوص داخل کاغذ قرارداد از بیمه حرفی نزده منم الان مجبورم بیام تا یه کار بهتر پی ...

زرنگ نیست اتفاقا به نفع شماست خبر نداره خودش قشنگ راحت اومدی بیرون میتونی شکایت کنی همینی که چیزی از بیمه نیست خودش جرمه

با ۳۰ سال سابقه کار بهت میگم که قبول کن تا ببینی چطور از فردا سوارت میشه بگو همسرم بزور اجازه داده ب ...

ممنونم لطف کردی واقعا...

اره این آقا یکی دو بار اضافه بر ساعت کار منو کشونده منم اومدم داره سوار سرم میشه