2777
2789
عنوان

کنکوریا و با تجربه ها یه توک پا تشریف بیارین💕🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 49 پست
نترس عزیزماگه از کنکور تیر مطمئن نیستی و فکر میکنی نمیتونی اونجا جبران کنی(که پیشنهادم اینه تا آخرین ...

از حرف اطرافیان خیلی میترسم

خیلی قضاوت میکنن اونا رو مخمن😥😥😥

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتو صرف کنکور نکن کنکور تنها راه رسیدن ب هدفات نیست...اگه خسته شدی ولش کن چون نمیکشی دیگ

اخه هدفم از طرق کنکور میسر میشه...

از حرف اطرافیان خیلی میترسمخیلی قضاوت میکنن اونا رو مخمن😥😥😥

بیخیال بابا

شرایط این بوده نتونستی به هردلیلی

پول دادن بهت بری کلاس؟پول دادن بهت بری ثبت نام کنکور؟یبار زنگ زدن ببینن چیزی لازم داری؟تو پروسه کنکور ازت حمایت عاطفی کردن؟یا نه کارشون فقط قضاوته 

بیخیال فکر نکن بهشون بخوای به دید بقیه نگاه کنی همه عمرت رو عذاب میکشی

خودم این مدلی هستم مثل تو ولی تا جای ممکن سعی میکنم خودم رو آروم کنم

اگه هدفی داری به حرف بقیه اهمیت نده و تلاش کن برسی بهش حالا یا با کنکور یا با راه دیگه ولی به حرف کسی اهمیت نده🥰

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

منم ترازم خیلی داغون شدزیست وشیمی مونده کنکور تیرم هست تمام تلاشمو میکنم امسال ولی چون هدفم برام مهم ...

موفق باشی🤍

بیخیال باباشرایط این بوده نتونستی به هردلیلیپول دادن بهت بری کلاس؟پول دادن بهت بری ثبت نام کنکور؟یبا ...

مرسی از دلگرمیت🫂🎀🤍🤍🤍🤍🤍

بستگی به خودت داره اگه واقعا دوست داری به رویات برسی که پشت بمون ولی پشت کنکوری بودنم خیلی دردسر دار ...

میدونم..امسال پشت بودم ولی زود جا زدم🤕