2777
2789

خیلی پیچیدس شرایط من ، بین دوراهی پیچیده گیر کردم 

کسی که دوستش دارم متأهل بود ولی قرار نبود با هم ازدواج کنیم فقط قرار بود تا زمانیکه با هم باشیم که من ازدواج میکنم ، یازده سال با هم بودیم اون بچه دار شد ، بچش بزرگ شد مدرسه رفت ، من دیگه خسته شدم و به خودم اومدم دیدم خیلی اشتباه کردم این چه رابطه ایه ، گفتم میخوام جدا بشم ، یهو گفت جدا نشو خودم میگیرمت ، گفتم تو رن و بچه داری گفت خب زن دوم شو ، اول قبول نکردم بعد برد منو پیش مشاور، مشاور گفت یه راهش که از هم جدا نشید همینه که زن دوم بشی 

گفتم فکر میکنم دوباره حدود یه سال فکر کردم و آخرش گفتم نه بهیچ عنوان زن دوم نمیشم و تو همین روزا مادرم فهمید و حالش بد شد گفت دیگه حق نداری باهاش در ارتباط باشی اصلا به درد نمیخوره ، منم یک ماه هیچ ارتباطی نداشتم باهاش و فقط بهش گفتم تمومه و رفتم اما بعد از یکماه پیداش شد و اصرار و التماس که برگرد من میخوام طلاقش بدم ، باز مخمو زد و باز من پنهانی باهاش رفتم تو رابطه چون واقعاً ازش دل نکنده بودم ، اما طلاقش نداد با اینکه پر از اختلاف بودند ، چون میگفت باید باهاش صحبت کنم تا راضی بشه ، پیش همون مشاوری  بردش که منو برده بود ، دوباره یکسال طول کشید تا خانمش راضی شد به طلاق ، اوایل خانمش میگفت من نمیرم تو اگر میخوای زن دوم بگیر من بهتون کاری ندارم اما عشق من تصمیمش رو گرفته بود و نمیخواستش واقعاً ، منم هیچ اجباری نداشتم به اینکه اون رو طلاق بده ، اصرار داشتم که من دخالتی نمیکنم خودت تصمیم بگیر .

خلاصه تا خانمش به طلاق راضی شد اما این پول و شغلی نداره که مهریشو بده و به زحمت پول کمی قرض گرفته بود که بجای مهریه خونه اجاره کنه براش تا برن برای طلاق رسمی .....

خلاصه تو همین روزا، برای من خواستگاری اومد که از همه لحاظ عالیه بجز ظاهر ، ظاهرش معمولیه ولی نمیپسندم یعنی به دلم ننشست .

مامانم اینا فهمیدن که دوباره با اون در ارتباطم و کلی مامانم دعوا کرد و آه و نفرین که با اون بری من دق میکنم ، خودتم خوشبخت نمیشی آخرش کیره باز سراغ اون زنش 

اما من ایمان دارم بهش که نمیره سراغ زن اولی چون واقعاً نمیخوادش و فقط نسبت بهش حس مسئولیت و عذاب وجدان داره 

مامانم در نهایت حال بد من رو دید و گفت خودت میدونی بخت اومده سراغت ، منکه میگم با اون خوشبخت نمیشی مثل روز روشنه برام ، ولی اگر واقعاً واقعاً فکر میکنی خوشبخت میشی باهاش بگو تا این خواستگاره رو الکی اذیت نکنیم بگیم نیان 

و من واقعاً موندم چون شرایط عشقم هنوز کامل درست نشده ولی بهیچ عنوان نمیتونم دل بکنم ازش 

از طرفی ازدواج با کسی که به دلت ننشسته و فقط بخاطر موقعیتش ، میترسم عاقبت خوبی نداشته باشه 

لطفاً راهنماییم کنید 

ببخشید خیلی طولانی شد میخواستم کامل در جریان قرار بگیرید.

خورشیدی که در بستر آتش خویش به خواب رفته است را چه کسی بیدار میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک شما اصلا لیاقت خواستگار همه چی تموم و نداری 

دو لیاقت شما و اون آقا فقط هم هستید حتما باهم ازدواج کنید

سه ماشالله به مادرتون با این تربیت فوق العادتون 

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

خیلی بیشعوری .. نمیتونی زندگیت رو روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه بسازی مطمئن باش خونه ی تو هم خراب میشه ..حالم از آدمایی مثل شماها بهم میخوره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

امیدوارم دروغ باشه 

ولی همچین چیزایی هست که مرده حتی  به فکر قتل زنش افتاده بود تا اونو بکشه و بره با اون یکی ازدواج کنه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

گلم اونی که عاشقشی، متاهل بوده. بچه داشته، نسبت بهشون تعهد نداشته، کاری نبوده، مسئولیت پذیر نبوده

بعد زنش رو طلاق بده، اون بچه تا آخر عمر بچه اش هست، میدونی همه ی اینها، بیکاری و بچه داشتن، یعنی یه عمر دعوا و جر و بحث

والا اون عشقت انگار جادو کرده که بیشتر از یه دهه از عمرت رو پاش گذاشتی، 

آخه چرا عزیزم🥺

با زندگی خودت بازی نکن ،از اول کارت اشتباه بوده باهاش در ارتباط بودی ،عذاب وجدان نداری هواییش کزدی؟

انشالله هرچی به صلاحت هست پیش بره 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چقدر کثیفی که با ادم متاهل و بچه دار رفتی تو رابطه.چقدر کثیفی که یک خانواده رو از هم پاشیدی و حالا داری به موقعیت جدید فکر میکنی.چقدر کثیف و پلیدی امیدوارم توی همین دنیا کارمای کارتو پس بدی

حالم ازینکه همجنس توام بهم خورد

واقعا متاسفم برات

تو باید با عشقت ازدواج کنی بعدم مثل اشغال بندازتت بیرون از زندگیش فقط حقت همینه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

روت شد همچین تاپیکی بزنی خراب خانم؟؟؟

با مرد زن و بچه دار رفتی تو رابطه خاک تو سرت

مکه پسر مجرد چ مشکلی داره؟؟الان ناز میکنی ک ظاهرشو نمیپسندم؟؟_ها ها ها خنده داره حرفات

آخه چرا عزیزم🥺با زندگی خودت بازی نکن ،از اول کارت اشتباه بوده باهاش در ارتباط بودی ،عذاب وجدان ندار ...

عزیزم

چه طور لین کلمه رو بهش میگی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)