تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭🙏
تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیان و نباشن🥹😔😭 و انشالله امسال ظرفیت همه ی شهرها خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭🥹.
تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و انشالله هیچ وقت هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی 🙏😔🙏 🙏،
لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏.