2777
2789

هربار شونه میکنم یه گوله بزرگ مو از سرم ریخته

حتی شونه هم نمیکنم باز دست میزنم هزارتا مو میاد لای انگشتم

تو حمومم همینطور همش میریزه

کلا من ندیدم موهامو دست بکشم یا اصلا نکشم و نریزه

بخاطر تنبلی تخمدانه

لطفا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص میخوری؟منم اینجورم همین دیروز رفتم حموم یه گلوله موهام ریخت اعصابم خورد شد سرم درد گرفت حالا برا ...

اسپیرونولاکتون داده

۶ماهه مصرف میکنم

انگار ن انگار

من سالها قرص خوردم ، همگی آلمانی و آمریکایی، خوب نشدم، از ورقی هفت میلیون خوردم ،تا اینکه یکسال کامل مزوتراپی کردم ، هر بیست روز کله ام سوراخ سوراخ شد ، خوب نشدم ،رفتم مجدد دکتر گفت آمپول بیوتین ، شش هفته رفتم آمپول زدم خوب نشدم ، مجدد گفت یک دوره دیگه برو باز هر پنجشنبه رفتم زدم بازهم خوب نشدم ، کف زمین ، رومبل و فرش همه زندگی مون موهای من بود ، آخرش رفتم موهامو کوتاه کوتاه کردم ، الان هم می‌ریزه مثل بارون اما دیگه زیاد تو خونه و زندگی نمی‌ریزه که حرف بشنوم

من خیلی قرص خریدم 

شامپو خریدم چقدرررر

مکمل خوردم

روغن درمانی کردم

آمپول زدم 

چون هورمونی بود مشکلم نشد که نشد 

موهای من بلنده مشکیه ،یعنی وقتی میریخت سرامیک سیاه میشد 

هر روز جاروبرقی میکشیدم 

دیگه آخراش میخواستم برم مزوتراپی و….  

آره منم می‌خوردم وای تاثیر نداش من همه چی خوردم الان دیگه هیچی نمی‌خورم خسته شدمجوشانده رزماری زدی ت ...

نه الانم گریم گرفته خیلی کم شده موهام خیلییی

لعنت ب تنبلی تخمدان

لعنت به تخمدانی ک کیست سازه