2777
2789
عنوان

خوشبو

84 بازدید | 14 پست

چجوری بوی عطر مون دوبرابر شه؟

میدونم الان میگین حموم.لوسیون.بادی‌اسپلش.عطر.عطرمو فلان 😆😂 بخدا همشو زدم تاثیر نداشت یه موادی نیست بزنیم روش عطر تا پخش بو عالی شه میخام برم پیش مادرشوهر اینده مادر کسی که خیلی دوسش دارم میخام بوی فوق العاده بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عطری شما میزنین؟

اکلت، ویکتوریا سکرت و...

کلن عطرهای خنک و شیرین میزنم فقط با عطرهای دیگه سر درد می‌گیرم

ادکلن های اصل ماندگاریشون بالاس اما خب گرونن ادکلن های قیمت مناسب هم پخش بو و ماندگاری جالبی ندارن من عطر گرمی میگیرم 

از دهنت گل بریزه گلم ایشالله انقدر استرس دارم کمی پولدارن منو بپسنده

قربونت عزیزم ایشالا که همه چی خوب پیش بره استرس نداشته باش اعتماد بنفس داشته باش همه چی که پول نیس برای یه دختر تیپ و آراستگی و اعتماد بنفس خیلی موثر تره

شغلش چیه 

قربونت عزیزم ایشالا که همه چی خوب پیش بره استرس نداشته باش اعتماد بنفس داشته باش همه چی که پول نیس ب ...

فداتشم گلم بابت انرژی مثبتت درسته

طرف باباش نمایشگاه ماشین بزرگ داره خودشونم پیش باباشون کار میکنن یک سال موندن به وکیلی و مربی تکواندو هم هستن خونشونم تو جای گرون حالا من دختر سایپا سوارم😂🥲

فداتشم گلم بابت انرژی مثبتت درستهطرف باباش نمایشگاه ماشین بزرگ داره خودشونم پیش باباشون کار میکنن یک ...

خیلی هم دلشون بخواد تو ر‌و خیلی هم خوبی خودتو نیار پایین دسته کم نگیر مگه سایپا سوار چشه الان اکثرن همینن

دوست من وضع مالیشون ضعیف بود بعد با یه کارخونه دار ازدواج کرد

خودت چند سالته شاغلی؟

خیلی هم دلشون بخواد تو ر‌و خیلی هم خوبی خودتو نیار پایین دسته کم نگیر مگه سایپا سوار چشه الان اکثرن ...

۲۰ سالمه خودم درصدی تو آرایشگاهی میکاپ کار میکنم تا دیپلم خوندم انلاین شاپم تازه باز کردم 

هم سنیم خیلی هم خوب موفق باشی شغلت خوبه اتفاقن من عاشق میکاپ کاری ام

فداتشم گلم اره آرایشگاه باز کنم خوبتر میشه میکاپ شغله پردرامدیه

فضولی نباشه شغل شما چیه ؟