2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا باید بگی برو باخواعر مادرت درخواست بده نکبت

حالا من ۳ بار تاپیک زدم ازشون کمکی میخام انگار نه انگارررر

دیدم خانما جواب نمیدن اینا هم همه خوابن

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

اصلا درک نمیکنم  عصبانیتت 

درخواست داده ؟ قبول نمیکنی و تمام 

درخواست قبول کردی حرف زشت زده ؟لغو میزنی و تمام . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم هم خصوصا اگ تاپیک خاصی بزنم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

اصلا درک نمیکنم عصبانیتت درخواست داده ؟ قبول نمیکنی و تمام درخواست قبول کردی حرف زشت زده ؟لغو میز ...

اصلا گوهی نیست که درخواست نکبتا قبول کنم من از اینکه تاپیک زدم باردار بودم خواستم با همجنس خودم درد دل کنم در یک لحظه پرید درخواست داد 🤮 

منم تا میگم ۳۰ سالمه خستم از،تنهایی با دو تا واکنش مواجه میشم زن ستیزی از سمت هم جنس ها پیشنهاد دوست ...

ی دانیال هست گاهی میاد درخواست میده. دیگه کاری باهاش ندارم عین حیوون خونگی شده. میاد زنگو میزنه میره. 

parasoo1989@

دقیقا متاسفانه نی نی یارهم هیچ رسیدکی نمیکنه

اونروز منم تاپیک زدم ضد نرهای سایت.تاپیک منو ترکوند

رسما تو تاپیکا قربون صدقه هم میرن بعضی خانما ونرهای سایت.باعث میشن چنتا هول عضو سایت بشن واسه خانمای متهال مزاحمت ایجادمیکنن