2777
2789
عنوان

نمیدونم

66 بازدید | 10 پست

سلام

من سه ماهه مادرم در اثر یه سرطان سخت که متلاشیم کرد فوت شده 

خواستگار از اطراف زیاد دارم 

از همون هفته اول فوت مادرم مطرح میشد 

میدونم بیشعورن خودم اینو بیخیال 

هم من هم بابام یه جوری شدیم انگار فروپاشیدیم ولی ب روی خودمون نمیاریم  صبح تا شب تو خونه تنهام و خیلی داره بهم سخت میگذره 

یه فشار روانی شدیدی رومه رفیقای بیمعرفتم ول کردن تا دیدن حالم بده فامیلم بدتر از اونا زدم همه شماره هارو پاک کردم و بلاک کردم ...دلی دیگه قیدشونو زدم و چون‌خودمو میشناسم دیگه نمیتونم ببخشم شون خیلی شب و روزای سختی بود خیلی

من تک فرزندم همیشه تنها بودم ولی شرایط فرق کرده میرم حمام از کوچکترین صدایی ک میاد میترسم از وجود جن تو خونه میترسم حس میکنم موش میاد تو خونه اعصابم به هم میریزه همه اینا ب علاوه 

جای خالی مادرم اذیتم میکنه 

بدتر از همه اصلا نمیتونم دل ب کاری بدم دچار یه نوع افسردگی  شدم ک حتی نمیخوام برم بیرون 

فقط وقتی میرم سر خاکش حالم خوبه 

در ظاهر خوبم ولی یه جوری ام چ غلطی بکنم

نمیتونم ازدواج کنم احساس میکنم روحم متلاشی شده و دیگه جمع نمیشه هم بیماریش هم مرگش هم شرایط الان همه و همه انگار یه چیزی رو تو دلم کشت برای همیشه 

به امید اینکه سه چهارسال بیشتر زنده نیستم فقط خوشحال میشم و یکم سر پاتر میشم .بعضی شبا فکر خودکشی میزنه ب سرم حتی ی روز قبل مرگ‌مادرم داشتم بهش فکر میکردم ک اون اتفاق افتاد و درگیرش شدم ...ولی حیفیم میاد خیلی سخت گذشت میگم بزارم آخرش قشنگ بمیرم حداقل 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار افسردگیت بدتر بشه

شده خودتو مجبور کن بری دنبال یه کار و سرگرمی

اگه میتونی برو پیش روانشناس یا مشاور

میدونم خیلی سخته اما قطعا مادرتم راضی نیست با این حال ادامه بدی 💔

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
عیبی نداره درست میشی برو پولای باباتو خرج کن برو بیرون

حوصله بیرون رفتن ندارم بعدشم شهر ما جایی رو نداره اصلا همش ی بلواره ک مکان تفریحیه ک ازش متنفرم پره خزی و لات میشه همیشه 

حوصله بیرون رفتن ندارم بعدشم شهر ما جایی رو نداره اصلا همش ی بلواره ک مکان تفریحیه ک ازش متنفرم پره ...

سینما نداره پارک نداره شهربازی بازار

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

چه فریادی اصلا حجاب درستی نداشته تو نت مشخصه 

دروغ نگفتن ک 

شما هاهم چیز یاد گرفتید برای عقده گشایی

ریپلای نکن اصلا جواب امثال شماها رو نمیدم 

فقط خدای خودت ب فریادت برسه... نادان چندسال پیش یک ماشین بزرگ مشکوک شدن لب مرز وقتی گشتند دیدند مخفیگاه داره کلی زن و بچه و دختر کشیدند بالا دوتاشون چادری بودن .و ولی کتک خورده بودند....برو اطلاعاتت ببر بالا....‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چه فریادی اصلا حجاب درستی نداشته تو نت مشخصه دروغ نگفتن ک شما هاهم چیز یاد گرفتید برای عقده گشاییریپ ...

تازگی پشت پارک کوچه دوستمم یه دختره بی حجاب داشته راه میرفته دو تاپسر میکشنش تو ماشین و میرن !

خب تموم شد؟