2777
2789
عنوان

غم بعد دیدن عاشقان ماه

85 بازدید | 13 پست

لطفا اگه درک نمیکنید یا مسخره میکنید چیزی نگید برید

حالم خیلی گرفته سر این سریال دارم دوباره مبینمم بلکه اروم شم ولی میترسم برم جلوتر 😭😭💔💔

شما حالتون بعد این سریال بد بود؟ 

به گونه ای باش که خداوند آثار #نعمت هایش را آشکارا در تو مشاهده کند💙🐋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسخره چیه

ما حین پخش میدیدیم😂😂 اون همه هفته های اول خندیدیم باهاش رسدیم به قسمت اخر فقط شر شر اشک میریختیم ... باز شما تو چند روز دیدی و مثل ما هفته ها صبر نکردی که احرش اونجوری تموم شه😂

عاشقان ماه

۲۱ ۲۵

درخت زیتون سفید

ویس ۳

۴۹ روز

مسترپلانکتون

اینا اون سریالایین که من بعد دیدنشون تا مدت ها داغون بودم😂😂

من بعد دیدن سریال بی وقفه خیلی حالم بد بود تا یه ماه

بعد یک ماه خوب شدی؟ توبه کردم بخام دیگه سریال غمگین بیینم😭😭💔💔

انقددددددددد غمیگنم بخاطر پایانش ،بخاطر تنهایی وانگ سو ،بخاطر حسرت و انتظار هه سو، بخاطر خاطره ها و لحظه ها و خوشی ها و تموگ ردیاهای هدر رفته، بخاطر دخترشون💔😭قلبم داره میترکه

مسخره چیهما حین پخش میدیدیم😂😂 اون همه هفته های اول خندیدیم باهاش رسدیم به قسمت اخر فقط شر شر اشک م ...

😭😭😭💔💔از لحاظ روحی چرا انقد سر یه سریلل بایذ اذیت شممم من توان ندارم

کیمیای روحی که تو تاپیک قبلیت بهت گفتمو ببین.. میشوره میبره و خبلی هم قشنگه.. دو سریه..

باشه سعی میکنم 🚶‍♀️💔مرسی 

بعد یک ماه خوب شدی؟ توبه کردم بخام دیگه سریال غمگین بیینم😭😭💔💔انقددددددددد غمیگنم بخاطر پایانش ،ب ...

آره منم خیلی موقع دیدن سریال وابسته میشم بعد حالم بدجوری بد میشه به خاطر همین یه ساله دیگه اصلا نمی بینم...اما عاشقان ماه اینقدر قشنگه که ارزش دیدن داشت💖

میشه پروانه ات باشم؟🥹🦋...NEVERMIND

من بعد دیدن سریال بی وقفه خیلی حالم بد بود تا یه ماه

چرا اخر فیلم که بهتر بود

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

خیلی سریال قشنگی بود به شخصیتاش وابسته شده بودم برای همین...

خیلی فیلم خوبی بود من اون اولاش بیشتر ناراحت بودم 

هنوزه که هنوزه بعده چندسال میگم بهترین فیلم چینیی بود که دیدم و فکر نکنمم دیگه مثلشو ببینم

ارزششو داشته 

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است