2777
2789
عنوان

با دختری در ارتباط بودم

234 بازدید | 12 پست

چند سال پیش با یه دختری در ارتباط بودم. ارتباطمون بیشتر پیامکی یا چت بود.

چیزی که برای من خیلی عجیب بود و هنوزم عجیبه اینه که ایشون خیلی خوب احساسات من رو متوجه میشد. مثلا اگه ناراحت میشدم سریع میفهمید. فقط از روی پیامک یا چت. یا مثلا اگه یه دروغی میگفتم سریع متوجه میشد. موارد اینجوری خیلی پیش اومد.

ولی از طرف دیگه به من میگفت تو همیشه حرص من رو در میاری و رو اعصابم میری.

در صورتیکه من اصلا نمیفهمیدم چکار کردم که این حرف رو میزنه.

چندسالته

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

چرا ولش کردی؟!:) 

زن ها احساس میکنن 

زن ها میشنون

میفهمن

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا کلی داداش داشت یا کلی دوز پسر و با روحیات پسرا آشنا بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند