2777
2789

بچها من ذاتا دختر شر و شیطونی بودم خیلی سرحال، سرزنده من اصلن نمیدونستم افسردگی چیه، از روز ک عاشق شدم اونم عشق یطرفه ک حتی یبار با طرف ارتباط نداشتم هرروز مردم و زنده شدم و همین الانم چقد میریزم تو خودم ک ضعف نشون ندم، حالا بعد 4 سال ابراز علاقه کردم اون منو پس زد، نمیگم همه چیزم بود ولی تنها امیدی بود واسه اینکه یروزی خوشحال بشم ک نشد، الان دانشجوعم ولی اصلا اشتیاق نیستم اصلا حالم خوب نیس اصلا سرو صدا ندارم، یجوری ساکت شدم و درجواب حرفای بقیه فقط نگاه میکنم و میگذرم حتی اگ ببینم دارن ناحق میگن هم حوصله قانع کردن کسیو ندارم، چرا اینجوری شدم چرا انقد از کنار همه چی اسون می‌گذرم، خودم کاملا متوجه رفتارای خودم شدم که چقد تغیر کزدم 

بریدی دیگه خسته شدی

اخه من سنی ندارم همش بیس سالمه چراباید تو اوج جوونی ب این حال بیوفتم؟ ینی اینهمه ادم میگفتم بریدم نمیتونم این بود؟ این بی حس بودن نسبت ب هرچیزی ینی انقد خسته شدم؟ انگار نمیخام باور کنم از آدما و نقص بازی کردنشون خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بهش گفتی که بهت جواب رد داد حضوری تلفنی به چه صورت گفتی

نزدیک 4 سالی میشد ک دیوونه وار و از دور دوسش داشتم، فامیل هستیم، پسر عمومه، من دختر زشتی نیستم از لحاظ ظاهری حتی میتونم بگم ازش سرترم، یماه پیش زدم ب سیم آخر و گفتم بزار بگم ک حسرت نشه رفتم اینستا بهش پیام دادم گفتم اینکه من ازت خوشم میاد کار بدیه؟ گف من تو این فازا نیستم و بیا همون دختر و پسر عمو بمونیم و ب هیچکسم نگو ک بمن پیام دادی و منو میخای