خانومش_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 1303 عنوان از من خر تر نیست🙂💔 151 بازدید | 15 پست منی ک از یک ماه جلوتر فکر تولدش بودم امشب میگه من هنوز اکسمو دوس دارم از جلوی چشمم نمیره🙂🙂واقعا حرفم نمیا شوکم هنوز با حرفی که زدحتی گریم هم نمیا زندگی گر رود به کام عدم عشق باقیست تا قیام قلم🤍🌱 1404/03/14 | 23:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11615 سلام خر (: ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
cnar_seu عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 119 از درد زیاد ادم گریشم نمیاد فقط از درون داغون میشه اکس مکس و رل ول کن دنبال واقیعش بگیر قدررر بدونه خاهر من
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3559 پا بذار رو دلتو ولش کن لطفااون هیچوقت قرار نیس درست بشه چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
هههههههههههههههههیچ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 35752 تقصیر تو نیست تو که نمیدونستیولی حق داری ناراحت باشی🫂به نظرم بذار بره خودش بمونه و اکسشتو لیاقت اینو داری تو یه رابطه دو طرفهی سالم باشی اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خانومش_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 1303 چیگف؟ میگفت همکار خانومم میاد دفترم عکس نشونم میده میخنده میگم یعنی چی یهو اسم اکسش و آورد گفت اره فلانی ام اینجور گفتم چرا انقدر راحت اسمشو میاری گفت آخه هنوز دوسش دارم از جلو چشمم نمیره اونور زندگی گر رود به کام عدم عشق باقیست تا قیام قلم🤍🌱
خانومش_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 1303 از درد زیاد ادم گریشم نمیاد فقط از درون داغون میشه اکس مکس و رل ول کن دنبال واقیعش بگیر قدررر بدونه ... فکر کردم واقعیه واسه خودش متاسف نیستم واسه مادرش متاسفم با بچه تربیت کردنش که یکم آدم بودن یادش نداد زندگی گر رود به کام عدم عشق باقیست تا قیام قلم🤍🌱
خانومش_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 1303 تقصیر تو نیست تو که نمیدونستیولی حق داری ناراحت باشی🫂به نظرم بذار بره خودش بمونه و اکسشتو لیاقت این ... لنت به هرچی رایطه اس که من صدمو واسه اون سگ گذاشتم زندگی گر رود به کام عدم عشق باقیست تا قیام قلم🤍🌱
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 9740 میگفت همکار خانومم میاد دفترم عکس نشونم میده میخنده میگم یعنی چی یهو اسم اکسش و آورد گفت اره فلانی ا ... خوب الان آدم باش وبا مردی که دلش پیش یه نفر دیگه است نمون،برای شخصیتت احترام قائل باش چرا دوست داری همیشه چشات گریون باشه
cnar_seu عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 119 فکر کردم واقعیه واسه خودش متاسف نیستم واسه مادرش متاسفم با بچه تربیت کردنش که یکم آدم بودن یادش نداد خیلیا ادعا دارن واقعین ولی واقعی نیستن ادما اون چیزی ک نشون میدن نیستن ی دل دارم کاسه ی خون ب همون خدایی ک بالا سرمه دوست دارمای همشون الکیه
خانومش_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 1303 خیلیا ادعا دارن واقعین ولی واقعی نیستن ادما اون چیزی ک نشون میدن نیستن ی دل دارم کاسه ی خون ب همون خ ... 🙂💔اره زندگی گر رود به کام عدم عشق باقیست تا قیام قلم🤍🌱
خانومش_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 1303 خوب الان آدم باش وبا مردی که دلش پیش یه نفر دیگه است نمون،برای شخصیتت احترام قائل باش چرا دوست داری ... اره زندگی گر رود به کام عدم عشق باقیست تا قیام قلم🤍🌱