2777
2789
عنوان

از من خر تر نیست🙂💔

151 بازدید | 15 پست

منی ک از یک ماه جلوتر فکر تولدش بودم امشب میگه من هنوز اکسمو دوس دارم از جلوی چشمم نمیره🙂🙂

واقعا حرفم نمیا شوکم هنوز با حرفی که زد

حتی گریم هم نمیا

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر تو نیست تو که نمیدونستی

ولی حق داری ناراحت باشی🫂

به نظرم بذار بره خودش بمونه و اکسش

تو لیاقت اینو داری تو یه رابطه دو طرفه‌ی سالم باشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چیگف؟

میگفت همکار خانومم میاد دفترم عکس نشونم میده میخنده میگم یعنی چی 

یهو اسم اکسش و آورد گفت اره فلانی ام اینجور گفتم چرا انقدر راحت اسمشو میاری گفت آخه هنوز دوسش دارم از جلو چشمم نمیره اونور

از درد زیاد ادم گریشم نمیاد فقط از درون داغون میشه اکس مکس و رل ول کن دنبال واقیعش بگیر قدررر بدونه ...

فکر کردم واقعیه واسه خودش متاسف نیستم واسه مادرش متاسفم با بچه تربیت کردنش که یکم آدم بودن یادش نداد

تقصیر تو نیست تو که نمیدونستیولی حق داری ناراحت باشی🫂به نظرم بذار بره خودش بمونه و اکسشتو لیاقت این ...

لنت به هرچی رایطه اس که من صدمو واسه اون سگ گذاشتم 

میگفت همکار خانومم میاد دفترم عکس نشونم میده میخنده میگم یعنی چی یهو اسم اکسش و آورد گفت اره فلانی ا ...

خوب الان آدم باش وبا مردی که دلش پیش یه نفر دیگه است نمون،برای شخصیتت احترام قائل باش چرا دوست داری همیشه چشات گریون باشه

فکر کردم واقعیه واسه خودش متاسف نیستم واسه مادرش متاسفم با بچه تربیت کردنش که یکم آدم بودن یادش نداد

خیلیا ادعا دارن واقعین ولی واقعی نیستن ادما اون چیزی ک نشون میدن نیستن ی دل دارم کاسه ی خون ب همون خدایی ک بالا سرمه دوست دارمای همشون الکیه 

خیلیا ادعا دارن واقعین ولی واقعی نیستن ادما اون چیزی ک نشون میدن نیستن ی دل دارم کاسه ی خون ب همون خ ...

🙂💔اره