2777
2789
عنوان

تو بازاز بودم که دیدم😐😐😐😐😐

254 بازدید | 18 پست

به خانوما گللل خوشگل ناناس چطورییننن؟ 💙✨🦋

خانوما امروز بازار بودم دیدم از بین ۸ نفر ۵ نفر عمل بینی و ژل دارن

رده سنی ۱۶ تا ۱۹ بیشترین تیپ بد و دوس پسرو داشت

یعنی من کپ کردم

اعتماد به نفسا کم ارایشا غلیط روابط اشغال لباسا زشت

خیابونا پر از آشعال بستنی 

فکر کردم چجوری قراره مامان بابا شن؟ چجوری قراره نسل ادامه پیدا کنه؟ 

چجوری قراره محترم بودن رو یاد بدن تا داف بودن

پسرا بلانسبت فش خواهر مادر میدادن میخندیدن 

کی حریم و حرمت جامعه اینجوری شد؟ 

کی نسل ما اینجوری شد؟:) 

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿

امیدوارم دنیا زودتر تموم شه

چون درست شدنی نیست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جدی من امروز بیرون بودم همه متشخص کت و شلوار پوشیده بودن خانومانه راه می‌رفتن آرایش کم کرده بودندمعلوم بود هدف دارن 

شهرستانی تو شهرستان ما خبری از عمل و اینجور چیزا نیست ته تهش یه چند تا پولدار داشته باشیم که کاشت ناخن اینا داشته باشن😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

خواستم بگم روی ظاهر کسیو قضاوت نکنیم که رسیدم به بخش اخرش فحش خواهر

تازه این چیزی نیست من خیلیا رو دیدم توی این سن مواد میزنن و افتخارم میکنن درکل بین اینا یه چیز عادیه

الان یه عده میان میگن نشانه های آخرالزمانه... درصورتیکه این نسل تربیت شده نظام حاضره شما به نسل قدیم نگاه نکن سیستم تربیتی فرق داشت ..وقتی ارزش معلم و آموزش تو جامعه پایین میاد همین میشه نتیجه

ولی جدی من امروز بیرون بودم همه متشخص کت و شلوار پوشیده بودن خانومانه راه می‌رفتن آرایش کم کرده بودن ...

ای وای 

بهشتتتتت

خواستم بگم روی ظاهر کسیو قضاوت نکنیم که رسیدم به بخش اخرش فحش خواهرتازه این چیزی نیست من خیلیا رو دی ...

اخه میدونی بعضیا با رفتار لباس و قیافشون میگن کین

متاسفانه هعی

الان یه عده میان میگن نشانه های آخرالزمانه... درصورتیکه این نسل تربیت شده نظام حاضره شما به نسل قدیم ...

اره واقعا

نسل قدیم کجا این نسل کجا 

هیچی نموند برا فرهنگمون

ای وای بهشتتتتت

ارههه 

مثلا من خودم امروز بیرون بودم کلا آرایش نکرده بودم اصلا اینجا کسی زیاد آرایش نمیکنه همه خود واقعیشونن فقط اونایی که از شعرای دیگه میان مسافرت شهرمون اونا یکم مدل بالان

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

ارههه مثلا من خودم امروز بیرون بودم کلا آرایش نکرده بودم اصلا اینجا کسی زیاد آرایش نمیکنه همه خود وا ...

ای جانم خیلی خوبه

ضرری بهت رسوندن؟؟دلیل نمیشه تو ازین کارا خوشت نمیاد بقیه‌م خوششون نیاد.بهتره آدم سرش تو لاک خودش باش ...

ضرری به من نه

به ایران اره به بچم در اینده اره به تمدن ایران اره به من نه ولی به زندگیم اره

اینا یه چیزی نیستن که خوششون بیاد بانو اینا همه جای دنیا کارای نااصولیه

ضرری بهت رسوندن؟؟دلیل نمیشه تو ازین کارا خوشت نمیاد بقیه‌م خوششون نیاد.بهتره آدم سرش تو لاک خودش باش ...

اگه دقت کنی داره از بعد فرهنگی صحبت میکنه

بله کسی که فحش میده یا آشغال زمین میریزه هم به طبیعت آسیب میزنه هم به فرهنگ 

ضررشم وقتی معلوم میشه که همین مردم وقتی یه مراسم جمع میشن کلی به اموال عمومی آسیب میزنن ، رو درخت یادگاری مینویسن ، رو در و دیوار تخته جمشید یادگاری می نویسن

تو ساحل و دریا و جنگل گند میزنن