2777
2789

با هیچکس نمیتونم درد و دل کنم 

خیلی درد دارم روحم پره غمه افسردگی دارم خیلی سخته نتونی بروز بدی 

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

آره وقتی که تنها پناه زندگیم رو از دست دادم

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هززززززاررررر بار

بدترین قسمت اونجاست که نمیتونی به کسی بگی واقعا دلم میخواد خدا بغلم کنه 

دقیقا تو همین حالم.شوهر از یه طرف زجر میده مامانمم از یه طرف چهارروزه مثلا اومده کمکم خیرببینه الاهی.اونقدر حرص خوردم از دستش ک حد نداره.تو این چهارروز یکبار نیومده سر سفره غذابخوره با ما

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
آره وقتی که تنها پناه زندگیم رو از دست دادم

عزیزدلم 🫂

جاهایی ک قضاوتم کردن خیلی دلم واس خودم میسوزهچون من کجا و قضاوتایی ک درموردم شده کجا

دقیقا:) 

همیشهه

چون از خالع عمه عمو دایی خوردم پشتم حرف همینا زدن

از رفیق ضربع خوردم زیرابمو زد

از نامزدسابق ضربع خوردم چون کل حرفاش دروغ بود ک من باهاش عقد کنم ک بعدشم طلاق

از دوست پسر و تنها کسی ک عاشقش بودم ضربه خوردم منو توو اب نمک نگهداشته بود

من الان تنهام ب هیشکیم اعتماد ندارم نمیتونممم اعتماد کنم

بدترین ضربع هارو خوردم بدترین شرایطو داشتم

حتی ی بارم ب خودکشی فکر کردم ولی خب مادرم اومدم جلو چشمم دلم سوخت و ادامه دادم 

همیشههچون از خالع عمه عمو دایی خوردم پشتم حرف همینا زدناز رفیق ضربع خوردم زیرابمو زداز نامزدسابق ضرب ...

خیلی سخته میفهممت