2777
2789
عنوان

کیا مثل من توی اقدامن و ناامیدن

68 بازدید | 7 پست

کیا مثل من توی اقدامن و احساس ناامیدی میکنن؟چند وقت اقدامید؟خودم میدونم زوده و شش ماه زمانی نیست ولی اصلا من آدم صبوری نیستم حالم خیلی بده الان دوباره نزدیک پریودم و حال روحیم خیلی بده😭😭😭

من یه ماه 

البته اقدام کامل نه ولی دوس داریم 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مثل شمام ولی امیدی ک داشتم با توسل به امام حسین برگشت باز دارم روحیم رو حفظ میکنم اما اگر ...

دکتر رفتی گلم؟چکاب شدی یا نه هنوز؟

کاریش نمیشه کرد هرماه دوباره باید با امید ادامه بدیم البته

همونننگفت تخمدونم خیلی کمممم تنبله و هورمونام بهم ریخته و عفونت دارم

عزیزدلممم حالا که رفتی دکتر مطمئن باش زودی باردار میشی برای تنبلی هم اصلاح سبک خیلی تاثیر داره لاغر کن ورزش،غذاهای سالم بخور زود نتیجه میگیری

حستو درک میکنم ولی به نظرم با پزشک پیش بری خیلی راحتر کارت انجام میشه چون یکسری راهنمایی ها بهت میکنه که خیلی تاثیر داره. من دوستم با دکتر پرند قشلاقی مشاوره آنلاین گرفت و نتیجه خوبی هم گرفت ازش.