2777
2789
عنوان

بالاخره چتری زدم (شبیه سمندون شدم)

279 بازدید | 43 پست

از وقتی از آرایشگاه برگشتم دارم زار می‌زنم. اصلا خودمو نمی‌شناسم.  

من توی این شهر جدیدم, آرایشگاه خوب نمی‌شناختم. آرایشگره رو خانم مادرشوهر معرفی کرده بود, منم دیدم شیک و باکلاسه اعتماد کردم بهش. گفتم می‌خوام چتریام کوتاه باشه, بی‌وجدان انگار چمن کوتاه می‌کنه, از ته زده   

تازه پس‌فردا قراره جاری خانومو برای بار سوم ببینم, می‌ترسم همه‌جا بگه عروسشون از تیمارستان فرار کرده بود.

کسی راه حلی داره من این گندو چطور جمع کنم؟ از دست حماقتای خودم خسته‌م.  

دلم می‌شکنه بهم بخندید   

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مبیناوالنا‍ فقط به خاطر تو  

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

مثل دختر بچه ها جلوی سر رو ببند گل بشه فوقش بگو کودک درونم زنده است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سمندون یا ایناروس؟ 😂😂

اونا دربرابرم یوسفن.  

تل بزن و روی تل هم ژل تا بخوابه آدم فضایی نشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دوتا دحتر دارم

یکی مو لخت یکی فر

برا لخته چتری زدم قشنگ شد

دومی هم هی گفت برا من ب ن هر چی گفتم قبول نکرد

زدم رفت جلو اینه ززززززززار میزد میگفت من شبیه بزززززززز شدم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

دوتا دحتر دارمیکی مو لخت یکی فربرا لخته چتری زدم قشنگ شددومی هم هی گفت برا من ب ن هر چی گفتم قبول نک ...

واسه منو از ته زدههههههههه