2777
2789
عنوان

کلاژن خوب چی استفاده کردین

105 بازدید | 17 پست

بچه ها ۳۵سال سن دارم قسمت هایی از اجزای صورتم به شدت افتادگی پیدا کرده مخصوصا گونه هام،گونه هام خیلی رو مخمه.برای چروک های دور چشمم اصلا حساس نیستم کلا در طول عمرم شاید چهار اینا بوتاکس زدم،الان میخوام کلاژن بگیرم بخورم تا شاید این افتادگی گونه م بهتر شه. کسی قرص کلاژن خوب میشناسه که استفاده کرده باشه و واقعا اثرات مثبتشو دیده باشه و به منم معرفی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم روزی یک ساشه کلاژن کلاژینو میخورم

الکیه نخور 

کلاژن باید در بدن ساخته بشه 

اینا برا بازار و دنیای تبلیغاتع

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
الکیه نخور کلاژن باید در بدن ساخته بشه اینا برا بازار و دنیای تبلیغاتع

منم شنیدم اینو بخاطر همین اومدم تاپیک زدم که اگر موثر هست تهیه کنم چون قیمتشم زیاده کم نیس

یوروویتال بخور

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دارم میخورم انگار بهتر از بقیس.......من پودر و کپسولم خوردم .....این بهتر بود برام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

استفاده کردین ؟

بله دارم میخورم

منم شنیدم اینو بخاطر همین اومدم تاپیک زدم که اگر موثر هست تهیه کنم چون قیمتشم زیاده کم نیس

ی پزشکی توییت کرده بود بعد یسری ک استفاده کرده بودن امده بودن تایید کرده بودن 

بحث پولش نیستا 

معلوم نیس چی میخوری پدر کبدتو در میاری این مهمه 

کلاژن از خوردن جذب نمیشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.