2777
2789
عنوان

چقدر دوره ی بدی شده

149 بازدید | 15 پست

اکثر پسرای فامیل و دوربریامو می بینم همه دختر بازن و تو رابطه های مختلف بودن و خیلی چیزارو تجربه کردن 

حتی داداش خودم خیلی راحت با چند تا دختر همزمان چت میکنه یکی از پسرای فامیلمونم با اینکه نزدیکه ۴۰ سالشه و ظاهرشم خیلی خوبه همه چیم داره و پولدارن  امروز از داداشم شنیدم که راجبش می گفت که اونم خیلییی دختر بازه و همه کار کرده چقدر اوضاع بدی شده راحت وارد رابطه های مختلف میشن انگار فقط همه دنبال عشق و حال خودشونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نتیجه دور شدن از خدا و خط قرمز های خداست 

شیطان آروم آروم کارشو انجام میده بسیاااار صبورِ

یه هو که نمیگه برو زنا کن 

اول با یه پیامک شروع میشه و کار به جاهای باریک کشیده میشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شوهر خودم قبلا دوسدختر داشته ،الان یجوری کلاس میگیره ک نگو ،عه عه متنفرم

منم متنفرمم حتی به این فکر میکنم تا آخر عمرم تنها زندگی کنم

ولی با آدمی نباشم که قبلا دوست دختر داشته چون خودمم تو رابطه ای نبودم