2777
2789

میخایم بریم مازندران شب رو تو رشت یا فومن کجا میشه چادر زد؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فومن و نمی دونم اما میتونید تو خیابان لاکانی ،پارک قدس چادر بزنید

کجاست اینجا تو رشته؟؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
منظورم رشت بود😊

مممنون گلم پلیس گشت گیر که نمیده؟شنیدم تو رشت گیر میدن اگه چادر بزنی؟

اکثرا تو پارک قدس گردشگرا چادر میزنن

پارک قدس الان تو بلد زدم همون سبزه میدان هست؟

نه سبزه میدون به سمت لاکانی حرکت میکنی ،روبروی بستنی حافظ میشه ،دقیقا کنار اداره آب و فاضلاب

گلم تو بلد باغ محتشم زده جلوشم بستنی یخ دربهشت حاج حسین درسته؟؟

نه سبزه میدون به سمت لاکانی حرکت میکنی ،روبروی بستنی حافظ میشه ،دقیقا کنار اداره آب و فاضلاب

هوا تا چند روز اینده گرم میشه؟؟ما اواخر خرداد میایم میشه تو چادر استراحت کرد یا سرده؟

هوا تا چند روز اینده گرم میشه؟؟ما اواخر خرداد میایم میشه تو چادر استراحت کرد یا سرده؟

نمیتونم دقیق بگم اما قبل اومد هواشناسی رشت و چک کنید مال به هفته رو میگه چون چادر میخواین بزنید باید مطمئن باشین که بارون نمیاد