2777
2789
عنوان

به نظرتون خانومی که مشکل

997 بازدید | 84 پست

واژینیسموس داره خودش مقصره ؟ نیاز خودش رو سرزنش کنه؟ من تو چهار ماه زندگی مشترک باکره موندم و الانم دارم طلاق میگیرم البته طلاقم فقط به خاطر نبود رابطه نبود شوهرم دهن بین دهن لق سرد مزاج بی محبت تا حالا نشد من تحریک یا ارضا بشم کلا کارنابلد بود ، حرف حرف پدر و مادرش بود استقلال عمل نداشت به خواستم اهمیت نمیداد محبت کلامی رفتاری ندیدم ازش بحثهای کوچیک و بی ارزش رو‌به دعواهای بزرگ تبدیل میکرد ارزش یه پیام و زنگ درستو حسابی رو نداشتم زمان عقد و نامزدی شب عروسی هم بدون معاشقه اومد واسه رابطه ترسیدم دخول انجام نشد حمایتم نکرد همراهیم نکرد پدرم جهاز تکمیل داد خونه داد ولی سر عروسی گرفتن انقدر آبرومو برد اونم رسم شهر ما اینه که مخارج عروسی با خونواده عروس نصف نصفه خساست داشت اینا یه گوشه کوچیکی از مشکلات ما بود الانم یازده ماهه خونه پدرمم نه دنبالم اومده نه تمکین قانونی فرستاده انگار کلا نبودم اینم بگم هیچکسی کامل و بی نقص نیست ولی از نظر خلق و خوی آدم بد اخلاق و عصبی نیستم تو خیلی از چیزا رعایت کردمش ولی ...

خیر عزیزم مقصر نیستی. شانس آوردی 

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دیگ کی خونه میده ب داماد زیادی پررو شده بوده!!!

گفت میرم از خونه های مسکن مهری اجاره میکنم اونم فتصلش از شهر ما نزدیک بیست دقیقس پول داشت واسه اجاره تو خود شهر فقط خسیس بود پدرمم دید میخواد تو یه جای پرت خونه احاره کنه گفت نرین سخت میشه براتون و خونه داد

بد بختم بدبخت

قربونت برم حق داری خیلی. ولی من یه چیزی از زندگی یاد گرفتم اونم اینکه تنها درد بی درمان جهان مرگه. خدا خانواده تو حفظ کنه دیگه مثل قدیم نیست که دختر مطلقه بسوزه. شهر ما با اینکه خیلی خیلی کوچیک و متحجره دیگه دخترای مطلقه به راحتی ازدواجای خوب می کنن. غمت نباشه گل قشنگ

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
قربونت برم حق داری خیلی. ولی من یه چیزی از زندگی یاد گرفتم اونم اینکه تنها درد بی درمان جهان مرگه. خ ...

ممنون بله درسته ولی الان مشکل من اینه که اون ترس از دخول رو از بین ببرم 

بله مشخصه که اون شخص مشکل اساسی داشته .عذر میخوام در کودکی خاطره بدی از رابطه داشتید

نه اصلا من خاطره بدی نداشتم یا تجاوزی ندیدم مشکل من از روزی شروع شد که رفتم واسه معاینه بکارت ماما گفت بکارتت ضخیمه قراره خیلی درد کنه سخته از اونروز دیدگاهم کلا عوض شد

نه اصلا من خاطره بدی نداشتم یا تجاوزی ندیدم مشکل من از روزی شروع شد که رفتم واسه معاینه بکارت ماما گ ...

برای اغلب ضخیمه چقدر اون ماما بی سواد بوده که نتونسته درست توضیح بده عزیزم اصلا نترس 90 درصد به همین شکل هستند

برای اغلب ضخیمه چقدر اون ماما بی سواد بوده که نتونسته درست توضیح بده عزیزم اصلا نترس 90 درصد به همین ...

میدونی باعث شد زندگی من از اونروز به هم بریزه گفت باید با عمل برداشته بشه شب عروسی جوری میترسیدم پاهام میلرزید معاشقه هم نداشتیم اصلا نمیدونم اگه معاشقه بود من بازم تا این حد استرس داشتم یا نه

نه اصلا من خاطره بدی نداشتم یا تجاوزی ندیدم مشکل من از روزی شروع شد که رفتم واسه معاینه بکارت ماما گ ...

برای درد هم هزار و یک راه هست اگر با کسی باشی که واقعا عاشقش باشی که این مرد 40 درصدش رفع شده ست به حتم یقین نه شما عاشق بودید و هم عاشق نبودن همسرتونو حس می کردید.یقین دارم