2777
2789

زیرشکمم درد میکنه علتشو نمیدونم دکترم نمیدونه فقط گفت ممکنه عفونت واژن باشه دارو داد و خوب نشدم 

درد دارم درد زیر شکمم مثل سوزشه   و اینکه همراه درد ترشح کشدار دارم. چیکار کنم کسی بوده اینجوری ؟ 

و اینم بگم همش درحال استراحت ولی ننیدونم این درده برای جیه 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندهفته ای

منم این دردا رو داشتم تااخر

دکترگفت عفونت ادراریه

یه درد سوزشی زیر شکم 

دارو داد بهتر شد

ولی باز ترشح داشتم اما یکم زرد رنگ بود ک دکتر دیگه رفتم گفت عفونت قارچیه اینم درد داره

شکم پهلو کمر 

طول سرویکسم کم بود اینم باعث درد میشه و رشد جنین بازم باعث دردایی میشه

واینکع پیشنهاد میکنم یه دکتر دیگه ام برو

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ماه چندمه و اینکه پروژسترون ندادن بهتون ؟

ن نداد از قبل بارداری این دردو داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

چندهفته ایمنم این دردا رو داشتم تااخردکترگفت عفونت ادراریهیه درد سوزشی زیر شکم دارو داد بهتر شدولی ب ...

ممنون عزیزم   

ب هر دکتری میگم قبل بارداری این درده رو داشتم تو بارداری هم ادامه داره میگه عادیه میگن حاملگی اینجوریه 

اما من بچم تو ۳۰ هفته مرد نگرانم بخدا برام دعاکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندهفته ایمنم این دردا رو داشتم تااخردکترگفت عفونت ادراریهیه درد سوزشی زیر شکم دارو داد بهتر شدولی ب ...

عفونت ادرار نداشتم 

برای واژنم پماد داد  تغییری نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگاه من باردار نیستم خوب پلی از نظر است آشناها که شبیه همچین مشکلی پیش اومده ازشون بپرس از تجربه‌هاشون استفاده کن بعد برو پیش دکتر خیلی خوب حتی اگه تو شهرتون نبود برو یه شهر دیگه مثلاً برای دکتر فقط بعد بپرس اونجا همه چیو توضیح بده فکر کنم وقتی میگی چون اونجا حتماً چون زیر شکم چون رحمه عفونت رحم داری باید حتماً درمانش کنی وگرنه ممکنه بدتر بشه  بعد وقتی خودتو میشوری شلوارت با اینکه خودتو خوب شستی یکذره زرد میشه نه چون من خودم عفونت رحم دارم باید آموکسی سیاست بخوری تا عفونت رحمت خوب بشه بعد برای اون یکی دیگه نمی‌دونم بعد اینم گفتم چون از یک دختر خودم پرسیدم داییم دکتر عمومی هست پرسیدم بهم گفت ولی خب تو پیش یه دکتر متخصص برو 

ممنون عزیزم ب هر دکتری میگم قبل بارداری این درده رو داشتم تو بارداری هم ادامه داره میگه عادیه میگن ...

چرا دلیلش چی بود ؟

نه انشالله دوباره این اتفاق نمی افته ، سزارینی ؟ یعنی چی از قبل ؟ بابتش قبل بارداری نرفتید دکتر ؟

نگاه من باردار نیستم خوب پلی از نظر است آشناها که شبیه همچین مشکلی پیش اومده ازشون بپرس از تجربه‌هاش ...

فدات بشم ممنون عزیزم   برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم ب هر دکتری میگم قبل بارداری این درده رو داشتم تو بارداری هم ادامه داره میگه عادیه میگن ...

قربونت برم من خودمم زجر کشیدم چهارده هفته و26هفته پسرم رفت😔

انشالله سالم میاد بغلت

بچه داری؟ 

قبلش چرا درد

قبلش نباید درد داشته باشی

رحمتو چک کردی عکس رنگی چیزی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چرا دلیلش چی بود ؟نه انشالله دوباره این اتفاق نمی افته ، سزارینی ؟ یعنی چی از قبل ؟ بابتش قبل باردار ...

اوف  چی بگم بخدا نمیدونن چمه

ن طبیعی بودم 

کیسه آبم خشک شد ه بود مرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عفونت ادرار نداشتم برای واژنم پماد داد تغییری نکردم

من شیاف واژینال وپماد انتی بیوتیک خوردم بهتر شدم

ولی درد رو تااخرداشتم