2777
2789

من خیلی آدم احساسی هستم و همیشه نسبت به کسایی که دوسشون دارم اینو ابراز میکنم

هم کلامی هم با بوسه و بغل و گرفتن گل بی مناسبت و وقت گذاشتن برای هدیه گرفتن و چیزای این مدلی

مامانم کلا زیاد ادم احساسی نیسن

این رفتار های محبت آمیزی که من نسبت به عزیزانم دارم نسبت به مامانم از همه خیلی بیشتر دارم

ولی معمولا اون زیاد سمتم نمیاد برای ابراز محبت

نه که همیشه باهام بد رفتاری کنه ها نه

کاملا معمولیه

امروز داشتیم با هم صحبت می‌کردیم ازش پرسیدم که اگر من هیچ وقت نیام سمتت و بهت ابراز محبت نکنم و همینجوری خیلی معمولی کنار هم زندگی کنیم تو مثلا ناراحت میشی؟ یا با خودت فکر میکنی که چرا دخترم به من ابراز محبت نمیکنه؟..گفت صادقانه نه

این حرفو هم از روی عصبانیت یا توی دعوا نگفت کاملا عادی داشتیم با هم صحبت می‌کردیم حتی یه جاهایی میگفتیم میخندیدیم

حقیقتا من خیلی ناراحت شدم..اینکه یه نفر مهم ترین ادم زندگیت باشه و تو تمام عشقتو نثارش کنی و بازم فکر کنی کمه اما اون اصلا هیچ حس خاصی به این ابراز محبت های تو نداشته باشه و حتی اگه هیچ وقت نری سمتش براش مهم نباشه واقعا دلمو شکست

من همینکه سمتم نمیومد و همش من فقط باید بهش محبت میکردم ناراحتم میکرد ولی میگفتم اشکال نداره حداقل همینکه خودم بهش محبت میکنم هم کلی برام لذت بخشه

ولی یه جورایی همین لذتو هم ازم گرفت

درسته که من واسه دل خودم اینکارو میکنم ولی خب وقتی فکر کنی کسی که بهش محبت می‌کنی ذره ای براش تفاوتی نداره خب خیلی حس بدیه

اونایی که مامان هستن شما هم ابراز محبت کردن یا نکردن بچه هاتون براتون فرقی نداره؟

ببخشید خیلی طولانی شد 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به محبت بچه هاشون احتیاج ندارن در آینده به پول بچه هاشون احتیاج دارن

فکر نکنم مامانم اونجوری باشه که بخواد از من پول بگیره در آینده

ولی خب هیچ کس از آینده خبر نداره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

ابراز محبت هرکس متفاوته دلیل بر بی مهری و نداشتن احساس به طرف مقابل نیست... مادرا چه بچشون بهشون محبت کنه چه بدترین ظلم رو در حقشون بکنه هیچ چیز در دنیا براشون مهم تر از همون بچه نیست

منتها مادر شما سبک احساساتی نیست منم همینطورم... اصلا نه اهل بوسیدن و بغل کردنم نه هیچ رفتار واضح دیگه برای نشون دادن دوست داشتن اما به معنای بی تفاوتی نیست...

به محبت بچه هاشون احتیاج ندارن در آینده به پول بچه هاشون احتیاج دارن

چه حرف عجیبی... کجا پدر مادرا از پول بچه هاشون استفاده میکنن... من اطرافم همچین چیزی ندیدم والا پدر مادر این همه زحمت میکشن برای بچه بزرگش میکنن تهشم باز اون بچه میاد سراغ ارث و میراث همون پدر مادر حتی سرش دعوا راه میندازه...  

عزیزم یکم از محبتت کم کن ببین تغییری ایجاد میشه؟ خودش میاد سمتت؟

ببین همینجوریشم ۲۴ ساعته آویزونش نیستم که

ولی خب اصلا کلا من تا حدی با این مسئله کنار اومدم که اون نیاد سمتم

چیزی که الان اذیتم میکنه اینه که محبت هایی که من بهش میکنم هم براش مهم نیست

در مورد اینکه خودش نمیاد سمتم جدا از اینکه کلا احساساتی نیست، یبار بهم گفت می‌خوام به این شرایط عادت نکنی که بعداً ازدواج کردی شوهرت زیاد محبت نکرد اذیت نشی

اتفاقا این کارش باعث شده من تمام توقعات احساسیم رو فقط از شوهر ایندم داشته باشم حداقل بخش زیادیش رو

با اینکه بابام هم مرد بی مهر و محبتی نیست هم نسبت به من هم مامانم هم برادرم

نمیدونم مامانم چرا اینجوری فکر میکنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
ابراز محبت هرکس متفاوته دلیل بر بی مهری و نداشتن احساس به طرف مقابل نیست... مادرا چه بچشون بهشون محب ...

بله حرفتون رو قبول دارم

من تا حدی پذیرفتم که مدلش اینجوریه که ابراز محبت آشکار نکنه

من الان از این ناراحتم که گفت تو اگه ده سال هم بهم محبت نکنی حتی در حد یه بغل ساده بازم من برام فرقی نداره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
عزیزم فقط مدل شخصیتیتون فرق دارهمگرنخ مطمئن باش مادرت خیلی خیلی بیشتر از تو دوست داره

منم نگفتم دوسم نداره

ولی اینکه تمام ابراز احساسات منو برد زیر سوال واقعا دلمو شکست

من الان افسردگی دارم متاسفانه

یکی از چیزایی که یکم حالمو بهتر میکرد این بود که به عزیزانم عشق و حال خوب بدم

مهم ترینشون هم مامانم بود و واقعا از این کار لذت میبردم با وجود اینکه اون سمتم نمیومد ولی من بازم از اینکه خودم بهش عشق میدم هم لذت می‌بردم 

ولی الان بهم گفت محبت کردنت بهم حس خوب خاصی نمیده، محبت نکردنت هم حس بد خاصی نمی‌ده 

این ناراحتم کرد

یه نفر خودش شاید مدلش اینجوری باشه زیاد محبتشو ابراز نکنه

ولی حداقل وقتی یه نفر دیگه به خصوص بچش بهش محبت می‌کنه باید خوشحال بشه حتی اگه خودش اینکارو نکنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍