2777
2789

معاملات طلای آنلاین و فارکس و این کوفت و زهر مارا همش قماره برو یه کار حلال پیدا کن

مثلا سایت فراز گلد که تازگی همه دارن آموزش طلای آنلاین میدن وقتی میری تو سایت دموی فراز همه چی اکی هستش ولی وقتی میری تو اصل سایت به طرز ناباورانه ای تو چند ثانیه تمام داراییت صفر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دنبال یادگیری  نحوه معامله در فارکس  هستی و نمی‌دونی از کجا شروع کنی، کاملاً قابل درکه! بازار فارکس جذابه ولی بدون آموزش درست، خیلیا ضرر می‌کنن 😓 

🔍 توی چنل یوتیوب  IR_TRADE  دقیقاً همینو آموزش می‌دیم:
چطوری اصولی، با مدیریت سرمایه، تحلیل درست و استراتژی وارد بازار فارکس و ترید بشی – اونم به زبون ساده و کاربردی! 📈💡 

🧠 یادگیری رایگان رو از همین الان شروع کن.
بیایید تو IR_TRADE، دنیای فارکس رو قدم‌به‌قدم با هم یاد می‌گیریم 💰🌍

تمام بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده،باینری آپشن)دارای سود و ضرر هستند دارای فشار روانی و استرسی زیادی هستند و برای همه مناسب نیستند

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

اول باید بین ۶ ماه تا یک سال آموزش تحلیل تکنیکال ببینید که خودش چند نوع هست باید ببینید با کدوم سبک راحت هستید بعدش باید تمرین کنید تا استراتژی خودتون رو بدست بیارید کار آسونی نیست اینم بین ۶ ماه تا یه سالی طول میکشه که در حساب تمرینی یا دمو به سود دهی برسید جمعا میشه یک سال تا ۲ سال و نیم

حداعقل سرمایه برای شروع باید بالای ۱۰۰۰ دلار باشه ولی بعضیا با ۵۰۰ دلار هم شروع میکنند

ولی طبق تجربه من و توصیه تریدر های برتر جهان سرمایه باید بالای ۱۰ هزار دلار باشه

زیر ۵۰۰ دلار نباید انتظار سود داشته باشید

بهترین منبع آموزش هم یوتیوب هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

📉 نحوه معامله در فارکس چطور آموزش ببینیم؟ 

فارکس بازاری پیچیده و پرریسکه که برای موفقیت در اون باید دانش عمیق و مهارت‌های کاربردی داشته باشی. 

برای آموزش اصولی معامله در فارکس باید از مباحث پایه شروع کنی مثل: 

• آشنایی با ساختار بازار و جفت‌ارزها 
  • مفاهیم پیپ، لات، اسپرد و لوریج 
  • تحلیل تکنیکال (پرایس اکشن، الگوهای نموداری، اندیکاتورها) 
  • تحلیل فاندامنتال (اخبار اقتصادی، تاثیر سیاست‌ها) 
  • مدیریت سرمایه و کنترل ریسک 
  • روانشناسی معامله‌گر و مقابله با هیجانات 

👨‍🏫 بهترین راه آموزش، دنبال کردن منابع معتبر و کانال‌های تخصصیه که هم آموزش تئوری و هم تمرین عملی و تحلیل روزانه ارائه میدن. 

📺 من کانال یوتیوب  IR_TRADE  رو پیشنهاد می‌کنم که از پایه تا پیشرفته، با زبانی ساده ولی کاملاً تخصصی آموزش میده و نکات کلیدی معامله در بازار فارکس رو توضیح میده. 

اگر می‌خوای حرفه‌ای بشی و به سود مستمر برسی، همین الان برید یوتیوب و سرچ کن:  IR_TRADE 

موفقیت در فارکس با آموزش درست و تمرین مستمر ممکنه!