2777
2789
عنوان

تا حالا کسی رو دیدین تو سن بالا

118 بازدید | 11 پست

تا حالا کسیو دیدین تازه تو سن ۳۰ سالگی یه مسیری رو شروع کرده باشه و موفق شده باشه؟ 

خیلی ناامیدم خدا ببخشتم ولی خیلی به خودکشی فکر میکنم

تو ازدواجم شکست خوردم و به خاطر خیانتی که دیدم چند سال افسردگی داشتم و هیچ کاری نتونستم بکنم الانم نمیدونم چه کار کنم چه جوری شروع کنم

حالم خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا که نه

طرف از ۵۰ سالگی دانشگاه میره چند مورد دیدم 

گذشته رو بنداز دور 

امروزتو بچسب 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

از کارهای کوچیک شروع کن کم کم موفق میشی ....انگیزه داشته باش...بستگی داره به چی بگی موفقیت...ولی بنظرم اگر از دیروزت ی چیزی بیشتر دونستی یک حرکتی مثبتی رو به جلو انجام دادی هرچند کوچیک خودش موفقیته...این میتونه حتی روزی نیم ساعت ورزش ساده باشه اهنگ بذار برقص و ب چیزای غمگین و اهنگا غمگین فکر نکن سعی کن شاد باشی...ی کاری پیدا کنی مشغول بشی...ی چیزیو ک میخواستی یاد بگیری از قبل و انجام ندادی انجام بده...ادم چیزای جدید یاد میگیره روحیش عوض میشه اگر زبانت خوب نیست کم کم زبان شروع کن...رانندگی بلد نیستی یاد بگیر  ساز اینام خوبه....ولی ی شغلم داشته باش که بتونی باهاش پیشرفت کنی 

اره دیدم 

ب خودکشی فکر نکن این کار ادمای ضعیفه درکت میکنم ک چ حالی داری منم افسردگی داشتم خیانت دیدم

ت باید الان انقد ب خودت ببالی تلاش کنی تا اونایی ک اذیتت کردن خیانت کردن بت پشیمون بشن زندگی تو کن