nargesabdolvand مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 78 عنوان چاقی بدن باسن سینه 350 بازدید | 26 پست سلام خانوما من ی مدت افسردگی داشتم و اشتها نداشتم خبلی لاغر شدم قرصی چیزی هست بخورم برا اشتهام و شکم درنیارم پوستم ترک نندازه لطفا کسی میدونه بلده راهنمایی کنه خیلی اعتماد بفنسم اومده پایین با این لاغری 1404/03/14 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahooo79 عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3223 تورو خدا قرص و پودر و این چیزا نخور من عمل تیروئید کردم سر این چیزها خیلیییی بخور در حدی ک دیگه بترکی (شوخی میکنم عزیزم)ولی سراغ این چیزا نروووو گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31796 متأسفانه من افسردگی هم بگیرم پرخوری عصبی میگیرم، تو افسرده بودنم شانس ندارم 😞 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گادماهی عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 387 وقتی لاغر شدی بازو هات هم لاغر شد؟ و آدمی زاد؛طومار طولانی انتظار است.
nargesabdolvand مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 78 وقتی لاغر شدی بازو هات هم لاغر شد؟ ننه نشد ولی من بازوهای چاقی نداشتم
nargesabdolvand مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 78 متأسفانه من افسردگی هم بگیرم پرخوری عصبی میگیرم، تو افسرده بودنم شانس ندارم 😞 کاش من ابنجوری بودم من هیچی نمیخورم دیگ معدم کوجیک شده
nargesabdolvand مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 78 من که هر کاری کردم که چاق شم ، فایده ای نداشت میگمیگن قرصی چیزی بخوریم شاید تاثیر داشت
nargesabdolvand مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 78 تورو خدا قرص و پودر و این چیزا نخور من عمل تیروئید کردم سر این چیزها خیلیییی بخور در حدی ک دیگه بترک ... 😂حالا چیکار کنم بخورم یان
nargesabdolvand مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 78 الان میگن گین آپ😐 ااتفاقا شنیدم خوبه بخورم؟
ahooo79 عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3223 😂حالا چیکار کنم بخورم یان میگم غذا بخور😂 مثلا بعد از هر وعده غذا پنج دونه خرما بخور یا غذاتو با نون بخور میان وعدهاتو بیشتر کن اصلا نزار گرسنه بشی پودر رویال منو بدبخت کرد گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8481 کالری شماری فقطقرص و پودر و... بدرد نخورن ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
nargesabdolvand مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 78 میگم غذا بخور😂 مثلا بعد از هر وعده غذا پنج دونه خرما بخور یا غذاتو با نون بخور میان وعدهاتو بیشتر ک ... مرسی فدات