2777
2789
عنوان

چاقی بدن باسن سینه

346 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من ی مدت افسردگی داشتم و اشتها نداشتم خبلی لاغر شدم  قرصی چیزی هست بخورم برا اشتهام و شکم درنیارم پوستم ترک نندازه لطفا کسی میدونه بلده راهنمایی کنه خیلی اعتماد بفنسم اومده پایین با این لاغری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا قرص و پودر و این چیزا نخور من عمل تیروئید کردم سر این چیزها خیلیییی بخور در حدی ک دیگه بترکی (شوخی میکنم عزیزم)ولی سراغ این چیزا نروووو

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

متأسفانه من افسردگی هم بگیرم پرخوری عصبی میگیرم، تو افسرده بودنم شانس ندارم 😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
😂حالا چیکار کنم بخورم یان

میگم غذا بخور😂 مثلا بعد از هر وعده غذا پنج دونه خرما بخور یا غذاتو با نون بخور میان وعدهاتو بیشتر کن اصلا نزار گرسنه بشی پودر رویال منو بدبخت کرد

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

کالری شماری فقط

قرص و پودر و... بدرد نخورن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙