2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

65 بازدید | 8 پست

انقد حال روحیم بده زندگیم هیچ درست نمیشه اصلا زهرمار شده برام تا میام حالم خوب بشه دوباره ی اتفاقی میوفته دیوونه میشم. حس میکنم یکی منو نفرین کرده روز خوش ندارم ظاهر زندگیم انقد خوبه همع حسادت میکنن باطن زندگیم گند مزخرف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی گاهی واقعا سخت میگذره ولی ناامید نشو هیچوقت عزیزم.خدا هست.همیشه دقیقا اونجایی که فکرشو نمیکنی ...

خدا حقمو نمیگیره خدا هیچکاری نکرد ک عدالتشو نشونم بده در حقم انقد نامردی کرده ولی خدا بدتر خوش خوشانش کرده طرفو پس کو چی شد کاش منم خائن بودم لاشی بودم دلم نمیسوخت بخدا

خدا حقمو نمیگیره خدا هیچکاری نکرد ک عدالتشو نشونم بده در حقم انقد نامردی کرده ولی خدا بدتر خوش خوشان ...

میفهمم قشنگم.ولی چوب خدا صدا نداره.مطمئن باش هرجا حقی ازت ضایع شده،خدا بی جواب نمیذاره.شاید تو نبینی ولی خدا کارشو بلده.سعی کن دلتو آروم کنی.خدا بزرگه