2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بگم؟

نه

بعنوان کسی که تجربه کردم و آدمایی رو دیدم در این شرایط باید بگم نه

نرو دانشگاه چون نمیشه دوتاشو پیش برد

حتی اگه مثلا گرافیک باشه و معدل هم برات مهم نباشه باز هم نمیشه

بهتره روی یکیش تمرکز کنی

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

راستشو بگم؟نهبعنوان کسی که تجربه کردم و آدمایی رو دیدم در این شرایط باید بگم نهنرو دانشگاه چون نمیشه ...

چرا نمیشه؟

چطور روزی ۲ ساعت نمیشه برای یه چیز دیگه وقت گذاشت

من نمیتونم درک کنم مگه اینکه کسی خودش نخواد بخونه

کاربری گاهی دست دوستمه

چرا نمیشه؟چطور روزی ۲ ساعت نمیشه برای یه چیز دیگه وقت گذاشتمن نمیتونم درک کنم مگه اینکه کسی خودش نخو ...

میتونی امتحان کنی :)

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

ارهچهارسال زیاد نیست؟تو این مملکت فردا هم معلوم نیست چی میشه چه برسه چهار سال دیگه

منظورت اینه چرا یه سال درست تلاش نمیکنم واسه همون رشته تاپ وقت بذارم؟

کاربری گاهی دست دوستمه

دقیقا یه سالم جمع میشه کنکور

چون ۲۲ سالمه و الان هیچ مدرکی ندارم روحیم خیلی بد 

همش حس میکنم چیزی به دست نیوردم

حس میکنم اگه برم دانشگاه حال روحیم خوب میشه و به هدفم میرسم از طرفی گرافیک رشته مورد علاقم هست 

کاربری گاهی دست دوستمه