2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شد

85 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبید

نمی‌دونم تا چه حد در جریانید ولی خوب جایی رو برای مشاوره گرفتن پیدا نکردم تو تاپیک‌های قبلیم گفته بودم که یه آقا پسری که ۲ سال پیش تقریباً قرار بوده بیاد خواستگاری و به هم خورده دوباره بهم پیام داده و اینکه تا موضع خواستگاری پیش رفته و شغل آقا پسر نظامی هست و خوب هر دوتامون مذهبی هستیم می دیر دیر جواب می‌داد ولی خب من اهمیتی ندادم چون هی تذکر دادم ایشون می‌گفت چون مشغله دارم یادم میره دارم چت می‌کنم

ادامش پست بعدی میگم

منم خوب مشغله‌های خودمو دارم و داشتم ولی در کمال ادب و احترام و اینکه جایگاهشون برام ارزشمند بود جوابشونو می‌دادم اما قضیه برمی‌گرده به دو سال پیش که ایشون فکر می‌کرد چون قضیه به هم خورده ما مزاحمت براشون ایجاد کردیم در حالی که اصلاً اینطور نبود و ما اصلاً با ایشون کاری نداشتیم ولی برای ایشون سوء تفاهم شده بود و الان به گفته خودشون دوباره اون مزاحمت‌ها شروع شده در حالی که اصلاً و ابداً ما مزاحمتیم نداریم چون شماره ایشونو اصلاً نداریم و در شأنمون نیست که این کارا رو بکنیم و ایشون الان بعد دو سه روز آنلاین شده پیام منو سین زده ولی جوابی نداده بهترین کار چیه من چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.