2777
2789

میترسیدم از این ک یواشکی‌ بگیره دقیقا شد

الان خونشون نیست 

من اومدم اینجا اپل واچش چک کردم دیدم گرفته 

میدونم باید اعتماد به نفس داشته باشمو ضعف نشون ندم 

بهم گفته بود نمیگیره و منو میبره!

ولی ازم پنهون کرد 

اخه چرا این کارو میکنه یواشکی فک میکنه من نمیفهمم بدتر ناراحت میشم 

بگید اومد چ عکس العملی نشون بدم 

خدا کنه بهم بگه تا قبل اینکه خودمو لو بدم 

میتونم بگم منم‌ میخام برم سر کار ولی خب این طول میکشه گریم‌گرفت خدا کنه بتونم خودمو کنترل کنم جلوش 

خب چرا گفتی منشی نگیره و تو شرایطی قرارش دادی ک پنهانکاری کنه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم باش 

ازش علتش رو بپرس و بعد که توضیح داد ناراحتیت رو عنوان کن 

بگو دوست نداری پنهان کاری وسط باشه 

اگر هم شما رفتاری نشون دادی که اون پسر پنهان کردن باید هر دو اینو تصحیح کنید 

شما رفتار بد نشون ندید،اون پسر هم صحبت کنه و علت رو بگه 

و چرا دوست نداری بگیری؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب چرا گفتی منشی نگیره و تو شرایطی قرارش دادی ک پنهانکاری کنه؟

خب حساسم چیکار کنم😣

قبلا هم یکاری کرده مثل آدم بهش گفتم نکن ولی بعد دیدم پنهونی کرد از این خیلی بدتر ناراحت شدم اونم یواشکی چکش کردم فهمیدم

خب حساسم چیکار کنم😣قبلا هم یکاری کرده مثل آدم بهش گفتم نکن ولی بعد دیدم پنهونی کرد از این خیلی بدتر ...

برو پیش مشاور و خودت رو درمان کن 

حساس بودن،شکاک بودن چی کار کنم نداره 

باید درست شی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب حساسم چیکار کنم😣قبلا هم یکاری کرده مثل آدم بهش گفتم نکن ولی بعد دیدم پنهونی کرد از این خیلی بدتر ...

خب حساسم دلیل منطقی نیستا، خودت داری باعث میشی بهت دروغ بگه و پنهان کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫