2777
2789
خوب طلاق بگير ديگه ٤ سال عقدى و همينطوريه منتظر تغييرى مگه دست خودشهخدا پدرشو بيامرزه اومده برا طلا ...

بلع دست خودشه. شما دست نمیکنی تو موهات؟ لبتونو گاهی بین حرف زدن  تر نمی‌کنن با زبونتون؟ این اقا از این کارای من ایراد میگیره. بلع چهار سال موندم چون صبوری کردم خواستم زندگیم درست بشه نشد. حالا هم دارم جدا میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر نمیشد باهام صحبت کنید درست بشهحالا یکم تو کوتاه بیای یکم اون با صحبت کردن درستش کنی

اون نخواست صحبت کنه یه شاخ گل نگرفت دستش بیاد بگه ببخشید خانوادشو فرستاد منم بخاطرذ همین کارش تا آخر راهمو میرم چون من تو این رابطه چیزی کم نذاشتم تازه از یه رابطه ای که توش محدود بودم سرکار نمیتونم برم. با دوستام نمیتونم برم بیرون نجات پیدا میکنم ولی اون چی؟ بره برگرده ببینه بهتر من گیرش میاد یا نه

برید مشاوره شاید درست شد

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

اون نخواست صحبت کنه یه شاخ گل نگرفت دستش بیاد بگه ببخشید خانوادشو فرستاد منم بخاطرذ همین کارش تا آخر ...

ای وای اینجوری خیلی بده رسما زندانیت کرده بود...

نمیدونم چی بگم اخه تو دل طرف هم نیستیم شاید بنده خدا روش نشده شاید حالش بد بوده شاید باورش نمیشه 

باید از زبون اون شنید چرا نیومده 

به نظرم عجله نکن یه مدت کوتاه صبر کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚