2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما این حق منی نبود که همه وجودم رو براش گذاشتم 😊💔

زمان خیلی از مشکلات رو حل می‌کنه گاهی ما اصرار داریم واسه بدست آوردن چیزی ولی شاید اون برامون ضرر داشته باشه،توکل به خدا بسپر به خودش بخدا یروز اینقد برات قشنگ جبران میکنه که تموم گذشته رو فراموش کنی،حکمتش شاید این بوده بهم می‌رسیدید زندگی بادوامی نداشتین،خدا خودش میگه هیچ وقت بنده هامو تا امید نمیکنم،مطمئن باش یروز چنان برات جبران کنه که از خوشحالی گریه کنی شک نکن این حرفو از من داشته باش،موفق باشی 

Mathematics teacher

ناامید نباش خواهر😊

مدت زمان کمی نیست که باهم بودیم تو این مدت حرمت نگه داشت و اصلا به من دست درازی نکرد و خیلی بهم احترام میزاشت تمام کارهاش رو با عشق انجام می‌داد دستامو رو بل عشق می‌گرفت با عشق باهم دیگه قدم میزدیم یعنی همه چیز عالی بود عادت نداشت بگه عشقم نفسم بیشتر با رفتارو عملش بهم نشون میداد تکیه گاه بود برام هرجا کم می آوردم ب دادم می‌رسید روم غیرت داشت به ارایش و لباس هام همیشه گیر می‌داد و میده خیلی شدید اما امروز یه تیر زد توی قلبم بهم گفت من از تو خوشم میاد ولی دوستت ندارم من هیچ کمبودی ندارم نمیدونم چرا انقدر آدم بدشانسی ام ،این آقا پسر هم سن خودمه ۲۳سالشه اینطوری نیست که بگم سر و گوشش می‌جنبه نه اصلا ب هیچ عنوان به اندازه ته دنیا بهش اعتماد دارم ،قبل اینکه من وارد زندگیش بشم یه دختره تو زندگیش بوده که بهش خیانت میکنه اینم بخاطر خیانت اون دختره اینطوری شده

مدت زمان کمی نیست که باهم بودیم تو این مدت حرمت نگه داشت و اصلا به من دست درازی نکرد و خیلی بهم احتر ...

اما دیگه چقدر یه آدم ب خاطر گذشته اش بی رحم بشه در حق کسی که دوسش داره

اما دیگه چقدر یه آدم ب خاطر گذشته اش بی رحم بشه در حق کسی که دوسش داره

خودتون که میگین بی رحم،فدا سرتون میگذره و باعث میشه به هر کسی اعتماد نکنید تو این دوره زمونه،اون دوستون نداشت پس شما هم فراموش کنید،بسپرید به اون بابا سری همه چی رو به وقتش جور میکنه

Mathematics teacher

مدت زمان کمی نیست که باهم بودیم تو این مدت حرمت نگه داشت و اصلا به من دست درازی نکرد و خیلی بهم احتر ...

هیچ وقت تو زندگیتون به هیچکس جز خودتون اعتماد بیش از حد نکنید،به هر حال نمی‌خوام قضاوت کنم اون آقا پسرو،ان شا الله خدا هم واسه شما جبران می‌کنه شک نکن

Mathematics teacher