2777
2789
عنوان

عکس موس شکلاتی که تو خوابگاه درستیدم🍓💫

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 22 پست
وای چقدر این مسئول سایت بی چشم و رو و بی مسئولیتهاینقدر روزانه بازدید داره یه آپلود عکس را درست نمیک ...

چی تو مملکت ما درسته که اینم درست باشه🙄

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

اخی دلم خواست اسی🥲😂نوروش جونت😍😍❤️

قربونتت

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی تو مملکت ما درسته که اینم درست باشه🙄

یعنی گیر افتادیم دنیامون کردن عاقبت یزید 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ارهههه خیلییی خوب شدهههه🥹❤️

دورت بگردم💓

یعنی گیر افتادیم دنیامون کردن عاقبت یزید

طرز تهیشو پرسیدی عزیزم 

ببین خیلییی سادس تو اینترنت زدم و درست کردم

حدود ۱۰۰ گرم شکلات رو با دو قاشق خامه صبحانه بن ماری کردم

بعدش دوتا زرده تخم مرغ رو با وانیل و سه قاشق شکر  هم زدم

وقتی شکلات و خامه از گرمی افتادن

ریختم روی زرده تخم مرغ و یکوچولو هم زدم

مرحله اصلیش اینجاست دوتا سفیده تخم مرغ رو انقدر هم بزن که کف کنه

حالا بریز روی مواد اصلیت

دوقاشق ژلاتین تو آبجوش حل کن 

سرد که شد اینارم بریز رو مواد اصلیت

سه ساعتی تو یخچال بمونه 

چه خوبههه😍😍😍نوش جان😍🔥خیلی کوچمزه اس😍😂داداشم کوچیک بود ب خوشمزه میگفت کوچمچه🤣

قربونت عزیزم🌹💓

طرز تهیشو پرسیدی عزیزم ببین خیلییی سادس تو اینترنت زدم و درست کردمحدود ۱۰۰ گرم شکلات رو با دو قاشق خ ...

مرسی عزیزم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔