2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه ازدواج کرده بودیم 

من شال همیشه میپوشیدم 

مادرش پشت سر من گفته بود اینا چیه میپوشه 

روسری بپوشه 

خیلی رو حجاب حساسن 

وقتی نامحرم باشه انقد حجاب میکنن خواهر شوهرام ک بیشتر جلب توجه میکنن .با اون لپای گندشون 😁😁😁😁

پدر شوهرت کپی مادر شوهرمنه بگو بگیرتش بهم میان

دلمو خیلی شکسته خیلی ، این قدر حرفا بهم زده ، ازش نمیگذرم ، ببین چیکار کرد امشب شوهرم گفت آرزوی دیدن بچه ام رو باید به گور ببری ، تازه شوهر من این قدر مهربون و دلسوزه که نگو اصلا دل این حرفا رو نداره ببین چیکار کرده

بزن بیخیالی بگو بدرک گور باباشون عصبی هم نمیشی برن ب درک  همین

عزیزممن اصلا دوست نداشتم برم سالی یکبار میرم امادوروز پیش باظور منو برد بهمادرشم گفت هوا عروس روداشته باش اونم منو برد تواتاق گفت چیزی شده منم گفتم نه گفت مثل قبلت نیستی منم خیلی سر سنگین بودم این دفعه حرفی نشنیدم آزار بده منو فکر کنم همین پست های مادر شوهر وپدر شوهر که میزان بقیه کاربران یکم منو به خودم اورده 

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
بچه ها شماها با زخم زبون مادرشوهر چه ميكنيد؟ ما از وقتي اومديم سه ساختمون اينجوري شديم خيلي روش باز ...

من سکوت میکنم 

بعد انقدددد حرص میخورم واسه مامانم تعریف میکنم .اون هم حرص میخوره 

ببخشید ولی چققققد عقده ایه

داغون شدم 

ببخشید چیه راحت هر چی دوس داری بگو 

فکر کن من زنگ میزدم می گفته خودش زده نه من

بعد خودش هم می زده میگفته

سریع بعد هر تماسش یا تماس من به شوهرم میگفته من زنگ زدم ولی زنت بهت نمیگه ها

من چقدر بیچاره ام خدا 

تازه ازدواج کرده بودیم  من شال همیشه میپوشیدم  مادرش پشت سر من گفته بود اینا چیه میپوشه& ...

مال من جلو مامانم رفته بودیم جایی

بهم گفت شالت بیار جلو اینجا شهر خودتون نیس همه آزاد باشن 

مال من جلو مامانم رفته بودیم جایی بهم گفت شالت بیار جلو اینجا شهر خودتون نیس همه آزاد باشن 

ولی من بااااااز پوشیدم 

انقد خریدم و پوشیدم ک واسشون عادی شده 

اصلا هم مثه اونا حجاب مونگلی نکردم 

البته فقط با خانواده شوهرمم 

میدونم به بعضیا حجاب خیلی میاد 

منم عزیزم  هم دردیم با این تفاوت که شوهرم نمیفهمه اونا بدن

ولی شوهر من میدونه بیخودی به من گیر میده چون میدونه من رو راستم یعنی اگه بخوام حرف بزنم جلوی خود طرف میگم اونوقت باباش هر چی دلش میخواد میگه ، انگار مشکل داره من و شوهرم با هم خوبیم ، من خیلی بسازم ( اینو حتی مادرشوهرمم میگه که زن زندگی ام ) ولی پدرشوهرم انگار خنده های منو شوهرمو میبینه دق میکنه ، همش میخواد ما دعوا کنی.