2777
2789
عنوان

لطفا بیایین خونریزی دارم😭😭😭

67 بازدید | 11 پست

من تو اقدامم دکترم بهم گفت از روز هفت سیکلم مدروکسی رو روزی سه عدد مصرف کنم...روز هشتم و نهم و دوازدهم سیکلم اقدام‌داشتم و امروز پانزدهم سیکلمه و صب که بیدارشدم‌لکه بینی قهوه ای داشتم و الان دیگ انکار خون باشه البته انکار‌پریود خفیف باشه هستم‌...سونوگرافی هم رفتم‌همه چی نرمالو خوب بود دیروز رفتم....کسی اینطوری بوده ازچی‌میتونه باشه؟

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

خب عزیزم پانزدهم که آدم پریود نمیشه شاید تخمک گذاری باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم پانزدهم که آدم پریود نمیشه شاید تخمک گذاری باشه

میدونم که پریود نمیشم یعنی چی تخمک گذاریه شماتاحالا اینطوری شدین

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
بهش میگن جنگ بچه ها ، اقدام بعدی بارداری

یعنی چی میشه بهم توضیح بدین خیلی استرس گرفتم

یعنی چی میشه بهم توضیح بدین خیلی استرس گرفتم

منم ماه اول اقدام همینجوری شدم و پریود بود ولی اقدام بعدی گرفت ، تو همین سایت خوندم اسمش جنگ بچه هاس

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
منم ماه اول اقدام همینجوری شدم و پریود بود ولی اقدام بعدی گرفت ، تو همین سایت خوندم اسمش جنگ بچه هاس

عزیزم الان شما پریود شدی باز سیکلتو چطور حساب میکردی که اقدام کنی شماهم قرص پروژسترون میخوردی 

عزیزم الان شما پریود شدی باز سیکلتو چطور حساب میکردی که اقدام کنی شماهم قرص پروژسترون میخوردی

بر اساس اخرین پریود سیکلتو حساب کن ، ن من دارو نخوردم ولی تنبلی تخمدان و کیست ریز داشتم 

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
بر اساس اخرین پریود سیکلتو حساب کن ، ن من دارو نخوردم ولی تنبلی تخمدان و کیست ریز داشتم

اها من رفتم‌سونو گفت نه فیبروم نه کیست نداری اوکی ممنونم ازکمکت

میدونم که پریود نمیشم یعنی چی تخمک گذاریه شماتاحالا اینطوری شدین

تو دوران مجردی لکه بینی وسط سیکل زیاد داشتم ولی تو متاهلی و اقدام نه.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سلام‌عزیزم‌من روز هفت‌پریودم و خونریزی دارم‌اشکال‌نداره بنظرن؟