2777
2789

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

فرصت اعتراض داره که یکی دیگه براش تصحیح کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای این باید خودتون چک کمید با پاسخنامه حدود نمررو بدونید که کم شد اعتراض بزنید من پارسال دینیو اعتراض زدم ۱/۵ نمره اومد بالا

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

وای خدا لعنتشون کنه😐😐😐😐 واقعا انقدرررر گاون نمیدونن که اون دانش اموز شاید تو شرایط استرس زایی بوده و نمیتونسته مطابق میل اینا با خط نستعلیق بنویسه؟

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

ولی خب خوشخط و مرتب بنویسید اول یدور کامل تو برگه سوال جواب بدید بعد چک کنید مطمئن بودید وارد کنید،کاری که من خودم پارسال میکردم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

تازه باورت میشه برگم خط خطی شد بم پاسخبرگ اضاقفی ندادن؟

حتما باید بدن چرا ندادن 

اخرای امتحان گفتی ؟؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
ولی خب خوشخط و مرتب بنویسید اول یدور کامل تو برگه سوال جواب بدید بعد چک کنید مطمئن بودید وارد کنید،ک ...

ببین منم پارسال همین کارو میکردم امسال به طوری سوالا زیاده که واقعا وقت نمیشه همچین حرکتی زد وقت کم میاد 

حتما باید بدن چرا ندادن اخرای امتحان گفتی ؟؟؟

بخدای احد و واحد گفتم کفتن نمیدیم فقط یه پیرنت بود ک اون برگه رو دوباره پرینت کنن پول برگشو خودم حاطر بودم بدم ولی  ندادن اشعالا نمرم رف میتونم شکایت  کنم؟

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی