2777
2789

چقدر اعتقاد دارید ؟

پدرم همیشه میگه موقع ازدواج باید به خواهر و برادر اون عروس و داماد خیلی دقت کرد

چون احتمال داره بچه آدم شبیه اونها بشه 

بخصوص دایی😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه داییه حروم‌زاده باشه تکلیف چیه؟😂😂 یه پارادوکس دروغگو ساخته میشه😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نفر بخصوصی ملاک نیست کلی هست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

به خرافات اعتقاد ندارم.

اگر هم به کار ببرم برای شوخی و خنده ست نه اینکه بخوام اساس زندگیم قرارش بدم.

عقل باید اساس زندگی و معیار ها باشه نه این گفته های اثبات نشده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به خرافات اعتقاد ندارم.اگر هم به کار ببرم برای شوخی و خنده ست نه اینکه بخوام اساس زندگیم قرارش بدم.ع ...

ژنتیک یه موضوع اثبات شده هست عزیزم 

دانشمند ها هنوز نتونستن بگن ژنتیک بیشتر تاثیر داره یا محیط