2777
2789

چون اون موقع بنظرشون دیگه اون دختر لیاقت موندن باهاش رو نداره

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

یکی از دوستام امروز زنگم زد گفت دوست پسرم چهارساله منو میخاد خانوادم اوکی نیستن پسره مودی هس یکساعت باهام خوبه قربون صدقم میره بعدش باز سگ میشه پاچمو میگیره منم خیلی دوسش دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت چند روز پیش بزور خانوادمو رازی کردم اون پسره با باباش اومد صحبت کرد با خانوادم پسره هیچی نداره حتی شناسنامش هم عکس دار نبوده میگه حالا ک شناسنامش رو داره عکس داره میکنه و حتی خونه نداشتن آواره بودن حالا دارن خونه هم میگیرن بی کار بوده حالا داره میره سر یه شغل با حقوق خوب میگفت امروز زنگم زده گفته هرچی قسمتمون باشه تا ببینیم چی میشه برای خاستگاری