2777
2789

سلام

من به یه شخصی مدتهاست که علاقمندم 

اون شخص تا حالا یکبار هم حرفی در رابطه با این مسائل نزده

من کنکوریم و اون هم هم رشته منه یعنی بوده الان دانشجو شده(من یه سال دیر رفتم مدرسه ۱۸ سالمه و گواهینامه دارم)

دیروز خیلی اتفاقی بعد کلاس کنکور(عصر) دیدمش دم کتابخونه بود . ازش خواستم بیاد برسونمش 

اونم اومد . من گفتم گرسنمه بیا بریم فلان کافه آشنامه ( این پسر داره کاراشو میکنه مهاجرت کنه ، یه جورایی تمام تلاشمو واسه ارتباط گرفتن باهاش کردم ) 

باهم رفتیم کافه بعد حس کردم از این که من با گارسون صمیمی حرف زدم خوشش نیومد یا چی که تا چند دیقه تو لاک خودش بود . منم خیلی پاپیچش نشدم چون کلا آدم ساکت و درونگراییه ... تا خودش دوباره باهام حرف زد که چیکار میکنی  و برنامه ات واسه درسا چیه منم جوابشو درست حسابی میدادم . خلاصه پاشدیم رفتیم و من حساب کردم . امروز پیام داده که ببخشید من باید حساب میکردم / فراموش کردم ...

فردا شب میای؟ ( دعوتیم خونشون) 

به نظرتون برم؟ من تایم امتحانامه و اگه دیروز رفتم بیرون اول به خاطر کلاسم بود دوم فرجه زیادی که داشتم؟ شب اخرین فرجمه برم یا نه؟ بعد اینکه این اصلا تا حالا اینطوری با من صمیمی نشده بود ... چیکار کنم؟

دلیل این رفتارش چیه به نظرتون استرس میگیرم بهش فکر میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت رفتارای ضد و نقیضی که داره رو نمی فهمم

مثل من مودیه شاید😂من الان از یکی خوشم میاد

فردا میشینم‌با خودم فکر میکنم کدوم رفتارش اشتباه بود

انقدر تو ذهنم بزرگش میکنم که ازش بدم میاد

نه این پیام پاک نمیکنه ولی بعد یه روز یادش افتاده بود که چرا حساب نکرده عجیب بود

منم ابنجوریم بقران🤣اون لحظه هول شده یا تو فکر بوده

الان یادش افتاده گفته بگم فکر نکنی خسیسه یا تو ازش سرتری🤣🤣