2777
2789

سلام و عرض ادب و‌احترام خدمت همگی دوستان 

عصرتون بخیر

دوستان من یه اخلاق بدی دارم که هر چی می‌خرم بدم میاد حتی بعضی وقتا در حین خرید هم حس می‌کنم بدم میاد ولی باز می‌خرم میام تو خونه حس پشیمونی می‌گیرم

حالا در مورد لباس و اینجور چیزا باز میشه چشم پوشی کرد 

ولی متاسفانه در مورد وسایل خونه هم همینطورم

دو سال پیش فرش و مبل راحتی خریدم یک سال بعدشم یک دست مبل سلطنتی 

الان بشدت از همشون بدم میاد 

مبل هامو نصف قیمتی که خریدم فروختم به خواهرم

حالا میخوام مبل و فرش بخرم 

میخوام چیزی باشه که دوباره پشیمون نشم چون اگه پشیمون بشم دیگه نمیتونم عوض کنم الانم خیلی خیلی تو فشار میفتم با خرید اینا 

اما ترجیح میدم این فشار رو تحمل کنم اما چیزی ک می‌خرم به دلم بشینه

متاسفانه اصلا تو خرید وسایل خونه سلیقه ندارم فقط پولمو هدر میدم 

هال خونه م ۵۰ متر هست 

تصمیمم اینه یه دست مبل راحتی و یه نیم ست برای جلوی تی وی بخرم 

رفتم قیمت کردم متوسطش ۱۵۰ مبل بود و ۹۰ نیم ست 

دیگه مبل سلطنتی به هیچ عنوان نمیخوام حتی مبل استیل هم نمیخوام. از این مدل فرانسوی هام اصلا خوشم نمیاد 

میخوام جفتش راحتی باشه و استفاده کنم چون من مهمون ندارم اصلا 

میشه لطفا تجربیات و نظرات ارزشمندتونو بفرمایید واقعا فکرم درگیره هیچکس نیست همراهم بیاد خودم میرم هر چی میزنه سرم همونکارو می‌کنم و آخرشم میشه پشیمونی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق این مبلم ، فرانسوی مدل کویین . مبلی که خودم دارم به زور مامانمم خریده و متنفرم ازش ال هست حا ...

من راستش با این مدلا زیاد راحت نیستم 

اون مدلی هم ک خریدم دو تا صندلی کوئین داره 

اینا تقریبا دو سال قبل بورس بودن 

الان رفتم مبل فروشی ها خیلی دیگه این مدل نبود بیشتر مینیمال بودن عزیزم

ممنون از زحمتی ک کشیدی عزیزم

راحتی رنگ کرم و موکا (قهوه‌ای )الان انگار ترند هست و از اون فرم ها که حالت گرده نمی‌دونم بهش می گن چی .با میز گرد .ترجیحا فرش هم قهوه ای کرم یا خاکستری قهوه‌ای باهاش ست بشه خوبه .رنگ گرم هست و دور کثیف میشه دلم نمیزنه 

اگر مبل عمری میخوای برو نیلپر بخر ینی پولتو دور نمیریزه با خریدش

من (مدل مسینا مارک نیلپر) گرفتم بزن تو سایتش برات میاد.طوسی کمرنگ و پررنگ

یه دستم ال همین مارک گرفتم (مارک بنیز برند نیلپر)سبز پررنگ

بزن تو نت جفتشون برات میاره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

راستش شما هررررچی بخری ب دلت نمیشینه چو لذت بردن از چیزی ک داری یاد نگرفتی

نه اینطوری هم کاملا نیست 

چون یه سری وسیله دارم که از لحاظی قیمتی تو نوع خودشون بالا نیستن ولی خیلی دوسشون دارم و استفاده می‌کنم 

منتها خیلی سلیقه ندارم میدونم و اینکه فوری از یه چیزی خوشم میاد می‌خرم نمیرم قشنگ بگردم 

راحتی رنگ کرم و موکا (قهوه‌ای )الان انگار ترند هست و از اون فرم ها که حالت گرده نمی‌دونم بهش می گن چ ...

بله عزیزم این رنگ‌هایی ک گفتین الان بیشتر تولید میشه و قشنگ هم هست و خونه رو گرم نشون میده ولی من بیشتر با مدل مبل مشکل دارم وگرنه رنگ رو همین رنگ‌های نود انتخاب میکنم

اگر مبل عمری میخوای برو نیلپر بخر ینی پولتو دور نمیریزه با خریدشمن (مدل مسینا مارک نیلپر) گرفتم بزن ...

ممنون عزیزم حتما سری می‌کنم مدل هایی که گفتی 

فقط تو سایتش قیمت هم داره؟