2777
2789

عزیزم دفترچه مربوط به رشته‌ی خودتو دانلود کن

بعد بگرد اسم استانتون رو از توش پیدا کن

اونجا کد های مختلفو میبینی که کنار رشته ها نوشته شده

شما فقط میتونی کد های استان خودتو بذاری.

جلوی هر رشته ، دانشگاه محل تحصیلش ، اولویت پذیرشش و محل خدمت نوشته شده.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دانشگاه محل تحصیل جاییه که ۴ سال باید اونجا درس بخونی ، میتونه استان خودت باشه یا استان دیگه.

محل خدمت جاییه که ۸ سال اونجا تعهد میدی خدمت کنی بعد تحصیل.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دفترچه مربوط به رشته‌ی خودتو دانلود کنبعد بگرد اسم استانتون رو از توش پیدا کناونجا کد های مختل ...

بعد شهر خودم رو نزنم شهر های دیگه بزنم محل خدمت رو میشه

یا مثلا اونایی که جنسیت فرق میکنه کدش رو میشه زد؟؟

اول رشته هایی رو بچین تو لیست که اولویت بومی با شهر خودته

و بعد با استان

بعد شهر خودم رو نزنم شهر های دیگه بزنم محل خدمت رو میشهیا مثلا اونایی که جنسیت فرق میکنه کدش رو میشه ...

جنسیت رو نه نمیشه

اما هر شهری از استانتون رو میتونی بزنی 

ولی مهمه که اونایی که نوشته اولویت بومی با شهر خودت رو بذاری اول ، چون شانست بیشتره تو اونا

اول رشته هایی رو بچین تو لیست که اولویت بومی با شهر خودتهو بعد با استان

آها مثلا اگه اولویت با یه شهره دیگس 

من اول شهر خودمو بزنم

بعد ک تموم شد شهرای دیگه

آها مثلا اگه اولویت با یه شهره دیگس من اول شهر خودمو بزنمبعد ک تموم شد شهرای دیگه

بله عزیزم

برای مثال نوشته رشته آموزش ابتدایی ، ظرفیت ۲ نفر خانم ، محل تحصیل پردیس نسیبه تهران ، اولویت بومی با شهرستان اسلامشهر و رباط کریم ، محل خدمت فلان..

و شما هم بومی رباط کریمی اول این مدلی ها رو میزنی

بعد ی عده دیگه نوشته اولویت بومی با کل استان تهران

بعد اونا رو میذاری..

عزیزم دفترچه مربوط به رشته‌ی خودتو دانلود کنبعد بگرد اسم استانتون رو از توش پیدا کناونجا کد های مختل ...

سلام وقت تون بخیر، من چند بار دیدم شما کنکوری ها رو راهنمایی کردید، امکانش هست ازتون چند تا سوال بپرسم؟ در مورد چند تا سوال راهنمایی میخوام....بهتون در خواست دادم، اگه قبول کنید ممنون میشم

سلام وقت تون بخیر، من چند بار دیدم شما کنکوری ها رو راهنمایی کردید، امکانش هست ازتون چند تا سوال بپر ...

درخدمتم عزیزم