2777
2789

سلام خانومها خوب هستین یه نفر خیلی تهدیدم میکنه که میخواد ازم ادعای حیثیت کنه ماجرا اینه من وقتی که سه سالم بود مادرم از پدرم جدا شد یه عمه ای داشتم که نازا بود و پیش اون بزرگ شدم خیلی به همدیگه وابسته بودیم و اصرار داشت که کلا ازدواج نکنم ولی یه روزی که شانزده سالم شده بود یه آقایی اومد خواستگاریم که عمم اصرار داشت که باهاش چهار ماه نامزد بشمتان آقا خیلی خیلی علاقه مند شدم با این که اون آقا هیجده سالم از من بزرگتر بود بعد از این چهار ماه دو روز قبل از عقدمون این آقا همه چی و به هم ریخت با این که هیچ مشکلی به من با من نداشت و ادعا می کرد که عاشقمه بعد منم قبول کردم عمم کم کم رفتارش بعد از جدایی من باهام بد شد و کلا دیگه همدیگه رو ندیدیم من برگشتم خونه پدر واقعیم با نامادریم و بابام زندگی کردم متوجه شدم که عمم از شوهرش طلاق گرفته و با نامزد من ریخته رو هم در صورتی که عمه ی من سی و نه سالش بود و پسر سی و شش سالش بود و اصلا به همدیگه نمیخوردن و کاری کرد که پسر منو ول کنه من این عذاب خیلی بدی بود برام که مجبور شدم خودکشی کنم دستم بیست و هشت تا بخیه خورد

پدرم اول که این ماجرا رو فهمید ناراحت شده بود و می گفت دیگه با عمم ارتباط نمی گیره ولی نامادریم چون میدونست من از این قضیه اذیت میشم مدام اون مرده رو اون نامزد منو با عممو دعوت می کرد خونمون منم اینا رو می دیدم واقعا اذآب می کشیدم بعد دعوا هی افتاده بود توی خونه واقعا تحت فشار بودم بعد از یه مدتی خواهرزاده اون نامزدم از من خواستگاری کرد من ردش کردم ولی چندین بار اومد تا بالاخره منم گفتم راه خوبیه هم برای اینکه از این شرایطی که هی اونا تردد میکنن تو خونه نجات پیدا کنم همین که ازدواج کنم برم سر خونه زندگی خودم با این پسره ازدواج کردم ولی همون شبی که قرار بود بیان خواستگاری من عمه من در کمال نامردی پیام داده بود به این پسره و باهاش تماس گرفته بود گفته بود کهرادرزاد من دختر خرابیه و اینا فلان و فلان این حرفا رو پشت سر من زده بود و من خیلی عصبی شدم خواستگاریمو دو سه بار به هم ریخت از وی خیلی ناراحت شدم و نمیدونستم کاری کنم اون موقع خلاصه گذشت رو ما عقد کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا دختر خوب مگه برای پسر غریبه آدم خودکشی میکنه 

کتاب سوخته رو بخونین عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود 

تقاص 

انشاالله همسر باایمان و بااخلاص نصیبتون بشه انشاالله 

عمه تون کار بدی کرده و عاقبت بخیر نمیشه 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

بعد از اینکه ازدواج کردم نامدریم کلا حتی نذاشت بابام بابام رفت و آمد کنه اصلا کلا دیگه با من رفت و آمد نکردن از سر لج من مدام می رفت سمت عمم با اینکه قبل از این اتفاق کلا با عمم رابطه خوبی نداشت خلاصه اینا گذشت و بعد از پنج ماه که الان من ازدواج کردم شوهرم بهخاطر حرفایی که عمم و اون آقا که نامزد سابقم بود پشت سرم میزدن به مشکل خوردیم و من به شوهرم می گفتم چرا جلوشون واینویسی بهشون نمیگی حرفاشون رو ثابت کنن چرا میذاری انقدر به من حرف بزنن انقدر بی احترام میکنن و منو کوچیک می کنی خلاصه آخر این دعواها به جایی کشید که الان من توی خونه خودم هستم شوهرم ول کرده رفته شهرستان خودشون یعنی خونه رو ترک کرده بعد اون آقا هم با عمه من برای مسافرت رفته اونجا الان همدیگه رو دیدن بعد از این که اون متوجه شده که من با شوهرم دعوام شده و اینا شوهر من رفته به اون پیام داده که آره این دختره هنوز عاشق توئه اگه تو بهش بگی مهریشو ببخشه می بخشه بیا این کارو بکن من از بدبختی نجات پیدا کنم من خیلی ناراحت شدم که شوهرم همچین حرفی به اون زده بعدشم اون صبح بیدار صبح که بیدار شدم بعد از دعوا دیدم که داییش به من پیام داده بعد از دو سال به من پیام داده

الان بعد از اینکه این اتفاق افتاد داییش به من پیام داده و منو تهدید میکنه میگه که تو خونه تیمی زدی به شوهرت داری خیانت می کنی دو ساله داری پشت سر من و زنم حرف می زنی من لحظه به لحظه دارم تو رو تعغیب می کنم و از اینجور حرفا مدامم حرفایی میزنه که مشکلات بین من و همسرم بوده یعنی مطمئنم که همسرم رفته مو بمو همه چی رو بهش گفته و این الکی داره میگه من تعقیبت کردم الان پیاماشو براتون می فرستم لطفا نظرتون رو بگید که من چیکار کنم

فقط یک راه داری شکایت کن 

از همسرت ک خونه رو ترک کرده رفته هم شکایت کن فردا ب طلاق طلاقکشی افتادی ک صد درصد میفتی مدرکی داشته باشی از داییش هم ب جرم مزاحمت و افترا شکایت کن 

اینا میخان تو رو بد کنن راحت طلاقت بدن