2777
2789
عنوان

لطفا ایده‌ی تولد بدین ممنون

91 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من پسرم۱۲سالشه،مدرسه اش داره عوض میشه خیلی دوست دارم براش تولد بگیرم و دوستان مدرسه‌اش رو دعوت کنم دو هفته مونده به تولدش

ممنون میشم ایده بدین با کمترین هزینه تولدی بگیرم که بهش کنار دوستاش خوش بگذره،ایده برای دیزاین و تنقلات و کادو و،،،،

پفیلا و پفک هندی خودت درست کن ارزونتر درمیاد.

الویه و نون باگت هم ک باشه.

اگ میتونی بیشتر هزینه کنی ساندویچ ژانبون یا سوسیس بندری هم میتونی درست کنی

بادکنک ام میتونی آبی طوسی،یا آبی و نارنجی ازین رنگای پسرونه بگیری دیگه..به برف شادی هم بگیر

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پفیلا و پفک هندی خودت درست کن ارزونتر درمیاد.الویه و نون باگت هم ک باشه.اگ میتونی بیشتر هزینه کنی سا ...

اتفاقا همینا تو فکرم بود

چون بچها۱۲سالشونه یه ایده برای ظرف پفیلا و پفک می‌خوام از این تم ها که همه میگین خوشم نمیاد می‌خوام یه ایده‌ی جدید باشه تو چی سرف بشه!؟؟

تو کافه تولد بگیرین . با تم کارتون با شخصیتی که دوست داره مثلا بن تن بعد کیک و بادکنک و ..... هم همو ...

ممنون از نظری که دادین

خواهر هزینه خیلی میزنه بالا خخخخخ

کم هزینه تر 

اتفاقا همینا تو فکرم بودچون بچها۱۲سالشونه یه ایده برای ظرف پفیلا و پفک می‌خوام از این تم ها که همه م ...

خب معمولا تو ظرف پاپکورن میریزن تو این لیوان بزرگا یا این پاکتیا دیگه.یا میخایید رو میز سلفون بکشید یا سفره یکبار مصرف بندازید بریزید رو میز

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

تولد تو طبیعت پسر بچه‌ها عاشق اینم که تو طبیعت باشن و شیطونی کنن 

اول ازهمه توپ و یکم وسیله ورزشی چالشی ببر 

مسابقه طناب کشی با توپ ببر آقای گل و... ببین روحیاتشون با چی بیشتر حال می‌کنه یکی دوتا کادو‌ریز مثل جاکیلیدی و... بگیر برای برندها

خودم یه پسر دارم عاشق اینجور چیزاست 

نوشیدنی براشون انرژی زا بگیر پسراعاااشقششن 

چیپس و پفک و... خیلی تکراریه سیب زمینی سرخ شده بگیر براشون یا خودت سرخ کن براشون  عشق میکنن بریز داخل ظرفای مخصوص که تم ها دارن 

میوه هم میتونی سالاد میوه درست کنی بریزی داخل ظرف یکبار مصرف اینجوری میوه کمتر مصرف میشه وشیک‌  

پاستیل هم خیلی دوسدارن دیگه ببین ذائقه اشون چطور 

خب معمولا تو ظرف پاپکورن میریزن تو این لیوان بزرگا یا این پاکتیا دیگه.یا میخایید رو میز سلفون بکشید ...

رو میز رو بیشتر دوست دارم،نمیدونم چرا از این تم ها و لیوان‌ها اصلا دوست ندارم

دوست داشتم یه ایده‌ی جدید باشه