من ۲ سال تشخیص دادن که تنبلی تخمدان دارم الان ۲.۳ بار با شوهرم رابطه دارع دستمال میکشم بع خودم بعد رابطه قهوه ای میشه دستمال نمیدونم علتش چیه میدونم بابد برم دکتر گفتم تعطیلات نگرانم شاید کسی مثل من شده باشه نگرانم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شایدعفونت داری یا زخم داری. برو درهرصورت دکتر .درد حین رابطه نداری
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه ترشحات قهوه ای رنگ الان تو این ۲ سال اولین بار اینژوری شدم درد سوزش اصلا ندارم رابطه ام ندارم لک نمباد وقتی رابطه دارم بعدش دستمال مبکشم لک قهوه ای میاد همین