2777
2789

من ۴ روز دیگه امتحان شیمی نهایی دارم از قبل خوندم ولی خب باید خیلییییی بیشتر بخونم و نمونه سوال حل کنم

این وسط پی ام اس شدم به پشه نرم حس دارم😐بعد دیروز پریروز با جاست فرندم حرف زدم نه عکسی ازش دارم نه میشناسمش دو هفته ای یبار باهم حرف میزنیم

الان همش تو فکر اونم تروخدا بگین چه غلطی کنم حیفه انقد تلاش کردم واسه درسام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چیکار کنم...۵ روزم رو الکی از دست دادم ۳ تا فصل بیشتر نیست خدایااا

الان بشین بخون دیگه عیب نداره هرچی زمان رفته! از چیزی که مونده واست استفاده کن، در ضمن اونی هم که میگی جاست فرندته وقتی دو هفته یه دفعه چت میکنین دیگه جاست فرند محسوب نمیشه! 

الان بشین بخون دیگه عیب نداره هرچی زمان رفته! از چیزی که مونده واست استفاده کن، در ضمن اونی هم که می ...

چی میشه پس؟

هفته ای یا دوهفته ای دو روز یا سه روز از صب تا شب😂 اینم چون درس دارم وگرنه بیشتر باهاش وقت میگذروندم

چی میشه پس؟هفته ای یا دوهفته ای دو روز یا سه روز از صب تا شب😂 اینم چون درس دارم وگرنه بیشتر باهاش و ...

عشق اونیه که باعث پیشرفتت بشه نه عقب گردنت! چیزی که بهت استرس میده و اذیتت میکنه رو نمیشه اسمشو عشق گذاشت! فکرتو درگیرش نکن تهش ضرره! 

عشق اونیه که باعث پیشرفتت بشه نه عقب گردنت! چیزی که بهت استرس میده و اذیتت میکنه رو نمیشه اسمشو عشق ...

خب ببین واقعا عشق نیست آخه...

نه دیدمش نه حتی عکسی ازش دارم هیچی...

میگم که قبل پریود معمولا اینجوری میشم اونم پسر خوبیه یعنی دوست خوبیه برام از دوستای خودم خیلی بهتره

نمیدونم چیکار کنم کنارم نمیتونم بزارمش وابسته شدم بهش