2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و مادر آتنا اصلانی

مادر اتنام همین اشتباه و کرد اصلا حواسش به بچه نبود بچه تو همسایگی خودشون ربوده شد و چند تا خونه اون ور تر چه بلایی که سرش نیومد طفلک معصوم

تواین دوره زمونه که اینقد تر نس ونمیدونم چی وچی زیاده شده دیگه آدم از هم جنس خودشم میترسه چه برسه به ...

دقیقا به همجنس خودتم دیگه نباید اعتماد کنی..دو تا چشم دارین دوتا دیگه ام قرض بگیرین مراقب کوچولواتون باشین که از درون آدما هیچکس خبر نداره...شاید دقیقا تو همسایگی شما یه ادم مریض و روانی وجود داشته باشه که خیلی نرمال و ادم موجهی به نظرمیاد اما درباطن شیطان باشه

دقیقا به همجنس خودتم دیگه نباید اعتماد کنی..دو تا چشم دارین دوتا دیگه ام قرض بگیرین مراقب کوچولواتون ...

دقیقا خداهمه بچه ها چه دختر چه پسر رو از دست آدمای مریض وروانی نجات بده واقعا خیلی دردناکه برای بچه ها

وای اسی اینو گفتی استرس گرفتم

من یه خواهر کوچک تر از خودم دارم که من و پسرخالم وقتی ۱۱ سالمون بود به دنیا اومد ، پسرخالم از همون بچگی بهش میگفت اجی کوچولو و خیلی دوسش داشت (همیشه میگفت دوست داشتم یه خواهرکوچک تر از خودم داشته باشم که ایدا (خواهرم) به دنیا اومد)) الان خواهرم دیگه بزرگ شده . اما هروقت پسرخالم تو جمع ببینتش بغلش میکنه و بوسش میکنه و اصلا براش مهم نیست بقیه دارن نگاش میکنن! خواهرم خیلی از این موضوع کلافه میشه انگار . البته اینم بگم شاید ۱۰ ماه تا ۲ سال یبار بیان خونمون و... اینو گفتی استرس گرفتم ، بنظرتون ممکنه به خواهرم چشم بد داشته باشه؟؟!!!

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

دقیقا خداهمه بچه ها چه دختر چه پسر رو از دست آدمای مریض وروانی نجات بده واقعا خیلی دردناکه برای بچه ...

الهی آمیننن..منم همیشه نگران برادرزاده هام هستم ..خدا خودش از این فرشته کوچولوهای بیگناه و پاک درپناه امن خودش محافظت کنه

الهی آمیننن..منم همیشه نگران برادرزاده هام هستم ..خدا خودش از این فرشته کوچولوهای بیگناه و پاک درپنا ...

منم خیلی وقته میخوام برم سرکار ولی نتونستم از دخترم جدا شم خیلی حساسم حتی با بابای خودشم تنهاش نمیزارم از بس تو این چند سال این اتفاقا زیاد شده آدم دلهره میگیره

وای اسی اینو گفتی استرس گرفتممن یه خواهر کوچک تر از خودم دارم که من و پسرخالم وقتی ۱۱ سالمون بود به ...

عزیزم فقط میتونم بگم که هیچ وقت خواهر کوچیکتونو چه با ایشون چه هیچ مردی تنها نزارین ..اگه تنها باشه واقعا خطرناکه حتی اگر به خانومی هم میسپارین خودتون حواستون باشه

منم خیلی وقته میخوام برم سرکار ولی نتونستم از دخترم جدا شم خیلی حساسم حتی با بابای خودشم تنهاش نمیزا ...

اره عزیزم  تجاوز پدر به دخترم خیلی شنیدم متاسفانه ...