2777
2789

دوستان من تجربه خودم هست خوشحال میشم که شما بگید 

دستمال مرطوب های مارک sleepyترک هست و واقعا خوبه برای کسایی که آلرژی به مواد شوینده دارند 

نواز بهداشتی های sleepy با kotex نوار بهداشتی های خوبی با جذب بالا هستن و من به همه نوار بهداشتی های ایرانی آلرژی میدادم تنها به این دو نوار بهداشتی آلرژی نمیدم 

ماسک مو گلیس و شامپوش واقعا عالیه مو منو نجات داد 

همینطور روغن آرگان گلیس و شیر مو باعث شده تا الان موهام موخوره نداشته باشه 

مام آمبرلا خیلی خوبه وقتی عرق کنید بو عرق زیاد نمی‌دید 

برای خرید لباس به صرفه مارک ترک ماوی بهتر از السی هست از نظر کیفیت 

سرخ کن بدون روغن واقعا بردم خورد بهترین چیزی بود که خریدم مارک برلین 

سشوار دایسون اونقدر که میگفتن خوب نبود و قیمت بالایی داشت 

لوسیون بدن وازلین به شدت پوست نرم می‌کننه 

محصولات آرایشی هم من از شیگلم رژگونه و رژ هاشو واقعا راضی ام اما اگر میخواهید کمتر هزینه کنید کالیستا بگیرید 

سایه آناستازیا خیلی خوبه اگر حرفه ای میخواید سایه بزنید اما ژل ابروشو راضی نبودم 

رژگونه دیور اصلا پیگمنت خوبی ندارع اما جاش از گلدن رز

پالت کانتور رولوشن ازش راضی ام 

و کرم‌پودر گابرینی 

کانسیلر تارت و کالیستا محصولات خوبی هستن 

برای خرید شلوار جین هاتون اگر ترک میخواید از ماوی خرید کنید ایرانی هم از جین وست کیفیت های خوبی دارن 

برای کتونی هم من از آدیداس و نایک همیشه خرید میکنم کیفیت های خوبی دارن 

پوما هم بعضی مواقع جنس های خوبی داره یا تخفیف های خوبی 

لبتاب چندین سال هست که مدل های مختلف لنوو دارم و مشکلی هم ندارم (خیلی جاها شنیدم که میگن لبتاب های خوبی ندارع )

جارو رباتیک شیامی خوبه پیشنهاد میکنم از طی زدن و جارو برقی کشیدن راحت میشی 

لوازم خانگی هم مادرم الجی داره خیلی راضیه ماشین لباسشویی ظرفشویی تلویزیون و یخچال 

من خودم دوو دارم و ازش راضی ام 

اینا تجربه های من بود خوشحال میشم شما به اشتراک بزارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که تجربتو در اختیارمون گذاشتی 

من یکی برام تونر بیواکوا خریده بود برام به عنوان هدیه ذره ای تاثیر نداشت 

از ضد آفتاب بیوتی به شدت راضیم 

قبلا سان سیف میزدم از اونم راضیم 

ابرسان سیمپل استفاده میکنم خوبه 

مکمل زینک به شدت آدمو پر مو میکنه 

اینم تجربه های من

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

تو دورانی که زینک مصرف میکردی اشتهات بیشتر نشده بود ؟

یکم اشتهامو زیاد کرده بود 

ولی همون هفته اول بعدش نه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یکم اشتهامو زیاد کرده بود ولی همون هفته اول بعدش نه

چون همه میگن مکمل های که برای مو هست اشتها خیلی زیاد می‌کنه فیتو و پریورین میخوردم اشتهام دوبرابرشده بود میخواستم زینک امتحان کنم ببینم اون چجوری هست 

یکم اشتهامو زیاد کرده بود ولی همون هفته اول بعدش نه

چون همه میگن مکمل های که برای مو هست اشتها خیلی زیاد می‌کنه فیتو و پریورین میخوردم اشتهام دوبرابرشده بود میخواستم زینک امتحان کنم ببینم اون چجوری هست 

چون همه میگن مکمل های که برای مو هست اشتها خیلی زیاد می‌کنه فیتو و پریورین میخوردم اشتهام دوبرابرشده ...

نه زیاد تاثیر نداره استفاده کن به شدت پر مو میکنه آدمو