2777
2789

خودم دوره آشناییم با شوهرم خیلی کوتاه بود یعنی اخرین جلسه ای که اومدن خواستگاری دقیقا ۱۰ روز بعدش عقد کردیم چون بعدش میخورد به محرم و خانواده شوهرم اصرار کردن که قبل محرم عقد کنیم مامان بابای منم مخالفتی نکردن. الان میبینم خیلیا چندماه باهم در ارتباطن بعدش تصمیم میگیرن که ازدواج کنن یا نه، یاد خودم میوفتم که اصلا اینجوری نبودم. با خودم میگم شاید اگه دوره اشنایی ماهم بیشتر بود امکان داشت اصلا با شوهرم ازدواج نکنم و مورد بهتری خواستگاریم میومد. الانم زندگیم بد نیستا خداروشکر راضیم شوهرم دوسم داره یه دختر خوشگلم خدا بهمون داده ولی مثلا منطقه زنگیمون از جاییکه خونه بابام بود پایینتره و شوهرم دیپلمه و شغلش ازاده با اینکه من پدر و مادرم هردو لیسانس و فرهنگی بودن ما دوتا بچه بودیم شوهرم اینا ۵ تا و خیلی تفاوتای دیگه ... از طرفی ام با خودم میگم هیچ آدمی توی دوره آشنایی خودشو بد نشون نمیده و همه اولش خوبن ... اما بعد ازدواج ورق برمیگرده ..‌. 

شما نظرتون چیه ؟؟ موافق دوره آشنایی دختر و پسر قبل ازدواج هستین ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله  قطعا باید باشه. بعضی ها هنوزم. اول هفته خواستگاری اخر هفته بعله برون ـو اول هفته بعد عقد میکنن 😵‍💫😵‍💫🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من مشاورم و اتفاقا توصیمون اینه که دوران آشنایی از ۳ تا ۶ ماه ضرورت داره ،کمتر و بیشتر از این تایم توصیه نمیشه ،البته باید با اطلاع خانواده ها و رعایت یک سری حد و مرز باشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بله موافقم اگه زندگی خوبی داری دیگه این چیزارو شخم نزن و زندگیتو کن شرایط آدما متفاوته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یکی به من می‌گفت ها دنیا پیشرفت کرده الان قبل ازدواج اول آشنایی هس 

من تو دلم گفتم داداشت واسه خواستگاری رفته آشنایی مال قبل خواستگاریه نه که فرداش بری آزمایش خون 😅

یادنی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر  

دوره آشنایی بهتره، چون بیشتر می‌فهمی طرف چیه. ولی اگه الان راضی‌ای و مشکلی نیست، همون خوبه. بعضی‌ها سریع عقد می‌کنن، بعضی‌ها نه. تو حالت رو قبول کن و بیشتر روی حالا و آینده تمرکز کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

حرف آخرت درسته

کسی خودشو بد نشون نمیده تو دوره آشنایی

حتی خودتم بهتر از خود واقعیت رفتار میکردی

دوره آشنایی باید باشه ولی مظمئن باش شناخت کافی پیدا نمیکردی

بعدم کسی از آشنا نشدن ضرر میکنه که دور از جون طرف مقابلش معتاد از آب در بیاد یا ببینی اختلافات جدی باهم دارید

مثلا شما خیلی مذهبی هستید ولی طرف مقابلتون به حرام و حلال اهمیت نده

و موضوعات اینچنینی

ولی شما که راضی هستید، شکر خدا

قبل اینکه دنبال شناخت طرف مقابل باشی

اول برو ببین خانوادش کیا هستن

باباش چطوری حرف میزنه و رفتار میکنه

مادرش چطوریه

برادرش 

خواهرش؟؟؟

اگر اینا اوکی بود بعد برو سراغ خودش 

اگر دیدی اینا اوکی نیستن سراغ خودشم نرو