2777
2789
عنوان

امروز بدترين روز زندگيم بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش سقط شد؟یادکترگفت سقطش کنید؟

اره عزيزم با اينكه قلبشم ميزد ولي دو روز به خون ريزي افتادم گفتن كاملا سقط شده😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

😢

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اخی الهی.چقدر بد.خیلی ناراحت شدم.انشاا... خدا به زودیه زود دامنتو سبز کنه عزیزم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
عزیزم ان شاالله خیلی زود یکی دیگه میاد جاش خونریزی کردی؟ شیاف نمیزدی؟

چرا عزيزم شيافم روزي دوتا استفاده ميكردم ولي بازم نموند😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم خدا بهت صبر بده واقعا میتونم حالتو درک کنم میدونی علت سقط چی بوده

نه 😔

خدا حکمتی دیده

انشالله جاش با یه فرشته دیگه خیلی زود پر میشه 

امیدت رو ازدست نده و نزار ذهنت درگیرباشه تا غصه بخوری عزیزدلم:*

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم